Birthday Girl Look

Hoi hoi,

Jippie, morgen is het mijn verjaardag. Dan mag ik op de befaamde tram 3 stappen. Ik weet niet of ik dat zo leuk vind, maar vieren gaan we toch doen.

Een aantal dagen geleden deelde ik een facechart die ik gemaakt had voor een verjaardagslook. Benieuwd hoe dit zich op mijn gezicht vertaald?

Ik begin alvast met de basis. De roze kleur of mijn gehele ooglid.

Daarmee was mijn ooglook natuurlijk nog niet af. Na het toevoegen van vier extra oogschaduwkleuren was het tijd om de oogschaduw aan de kant te leggen. Na oogschaduw ga ik zelf altijd eerst over op het gelaat.

Als basis gebruik ik de pink perfect cream en daarna de CC cream van youth lab. Zoals je hieronder ziet is deze kleur eigenlijk een beetje te donker en te oranje.

Dit los ik echter op met een poeder. Ik gebruik hiervoor een poeder van Physician’s Formula.

Daarna is het tijd om licht en donker terug te brengen in mijn gezicht. Ik breng bronzer, blush en highlighter aan op mijn wangen, neus en cupidoboog.

Daarna gaan we de ooglook afwerken. Eerst een mooi lijntje en wing boven het oog.

En tot slot een likje mascara en een mooie nude liquid lipstick.

Deze look is bijgevolg opvallen, maar nog steeds subtiel. Perfect voor een dagje uit, zonder nog op je make-up te moeten letten. Deze kleur lipstick slijt er mooi af en zonder een lelijk lijntje aan de buitenkant achter te laten. Ik ben alvast heel blij met deze look.

Is dit een look die jullie ook zouden dragen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge