NYX Xtreme Shine Lip Cream in Bonfire & Absolute Red

Hoi hoi,

Toen er nog geen NYX winkel was in Antwerpen, kon ik een bestelling plaatsen bij Romina. Zij ging toen een bezoekje brengen aan een NYX en wou met plezier wat spulletjes voor mij mee nemen.  Zij bracht onder andere deze twee lip creams voor mij mee. Deze komen uit hun Xtreme Shine collectie.

Ik koos de kleuren bonfire en absolute red uit. Bonfire is een mooie roze kleur en Absolute Red die ietsje donkerder is.

De creams zitten in de typische verpakking voor een vloeibaar lipproduct. Ik was wel even verwonderd door de applicator toen ik de tubes opende. Het is niet de typische sponsapplicator die we allemaal kennen. Het is een sponsje, maar deze is iets langwerpiger en platter. Elke tube bevat 7 ml en deze is een jaartje houdbaar. De cream belooft naast kleur ook een mooie shine aan de lippen.

Ik vind de verpakking trouwens wel grappig. Bij de rode kleur hangt onderop een sticker met de naam, maar bij de roze kleur is deze sticker niet te vinden. Is deze er af gevallen? Waarschijnlijk niet. De twee producten komen waarschijnlijk uit twee verschillende batches.

De swatches waren alvast veel belovend. Intense pigmentatie, glans en romigheid kon ik onmiddellijk waarnemen. Tijd om ze op de lippen te doen.

Hierboven kun je bonfire waarnemen en hieronder absolute red.

Bonfire is super goed gepigmenteerd. Ook Absolute Red heeft een mooie pigmentatie, maar ik had deze nog net iets intenser gehoopt.  Daarnaast smeren deze makkelijk uit en door de applicator kun je vrij precies werken. Bij het dragen van deze lip creams viel mij wel een geur op aan deze lipproducten. Jammer genoeg bleef ik deze geur ruiken en dat stoorde mij wel een beetje. Ik denk niet dat ik nog van deze kleurtjes bij aan zal kopen.

Deze Xtreme Shine lip creams zijn te koop bij NYX en daar kosten deze ongeveer 5 euro per stuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge