EseOese Nec Quito Toilettasje

Hoi hoi,

Een hele tijd geleden was ik uitgenodigd voor een bezoek aan een persbureau. Daar mocht ik kennis maken met het merk ese O ese. Dit merk wil tijdloze kledij ontwerpen die zich aanpast aan je levensstijl. Ze laten zich hiervoor inspireren door vrouwen met een natuurlijke elegantie.

Het merk maakt zijn producten op ‘artisanale’ wijze. Ze zoeken stoffen in hun eigen atelier en dat in alle stages van het proces. Ze vinden dat ze alleen op die manier de kwaliteit en de essentie van hun merk kunnen garanderen.

Na dit event werd ik met een leuke goodiebag geplezierd. In deze goodiebag vond ik een tasje van dit merk. Dit zakje is volledig gemaakt van katoen en heeft een medium formaat. Het tasje is 12.5 x 10 x 7 cm. Hierin kan ik redelijk wat make-up mee. Het is het perfecte formaat om mee te nemen in mijn tas naar het werk. Hierdoor kan ik mijn make-up gedurende de dag perfect bijwerken.

Hoewel het tasje van katoen is, voelt het erg stevig aan. De rits afgezet met een extra zwart randje en aan de rits hebben ze een floshke gehangen. Hierdoor ziet het er net iets eleganter uit. De binnenkant van het tasje is nog een gelined met een dun stofje. Hierdoor is de buitenkant van het tasje een beetje beschermd van de binnenkant.

Het tasje is te koop op de webshop van ese O ese en kost er 16.90 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge