Beauty Kitchen Inspire Me Bath Minerals

Hoi hoi,

Vandaag heb ik opnieuw een badproduct voor jullie én jullie kunnen het waarschijnlijk al raden, want het is van Beauty Kitchen. Ik nam een andere versie van hun badzouten ondee de loep. Deze keer probeer ik hun zout uit mijn favoriete lijn, namelijk de inspire me lijn.

Beauty Kitchen Inspire Me Bath Minerals

Ik kocht deze pot badzout zelf bij Holland & Barrett. Jammer genoeg kan ik hier online niets meer van terug vinden: noch op hun site, noch op de site van het merk zelf. Ik hoop echter wel dat ze deze niet uit het assortiment gehaald hebben. Van dit badzout doe je elke keer een aantal schepjes in bad. Zelf gebruik ik hiervoor een lepeltje die ik heb van een bath jelly van the Bodyshop uit de kerstperiode.

Verpakking en ingrediënten

Het badzout zit verpakt in een grote, glazen pot. Dit zijn de welbefaamde weckpotten en je kunt dezeer potten nadien perfect hergebruiken in de keuken. Dit heb ik al vaker gedaan, maar je moet ze wel even goed afwassen voor gebruik. Ik denk dat even meedraaien in de vaatwas het beste is, maar wij hebben zelf jammer genoeg geen.

In de pot zit 350 gram en deze is een half jaartje houdbaar.

Op de foto kun je de ingrediëntenlijst zien. Ik hoop dat jullie het niet erg vinden dat ik deze hier niet over neem ?.

Mijn ervaring

Ik heb dit badzout nu reeds een paar keer gebruikt. Zelf vind ik dit een heerlijk product om te gebruiken. Het zout heeft een heerlijke en verkwikkende geur, terwijl het een erg aangenaam effect heeft op de huid. Zelf durf ik deze soms in combinatie met de badolie gebruiken. Voor mij is dit in ieder geval een aanrader.

Waar is Beauty Kitchen te koop en hoeveel kosten deze badzouten?

Beauty Kitchen wordt verkocht bij Holland en Barrett. Hoewel ik die nu niet op de webshop zie staan, ga ik er van uit dat deze terug komt. Daarenboven kun je zeker even kijken in de winkel. Daar hebben ze hem vaak ook staan. Normaal kost deze 19.99 euro per pot, maar ik kan je aanraden hun promoties in de gaten te houden. Ze geven vaak kortingen op dit merk.

Wat is jullie favoriete badproduct?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge