Di Ladies Olivia Sweety Handcrème

Hoi hoi,

Tijdens de PR Speeddate stond er ook een stand van de welbekende DI. Ik zie DI altijd een beetje als de tegenhanger van Kruidvat, maar in het Franstalig deel van België. Zelf werk ik in Brussel en ik breng dus vaak een bezoekje aan het filiaal in de Nieuwstraat. Zij brachten recentelijk hun eigen lijn verzorgingsproducten uit. Deze is gebaseerd op verschillende aspecten van de vrouw en alle lijnen binnen de collectie kregen een vrouwennaam mee. Ik mocht zelf een product uit de Olivia lijn proberen. Dit is hun sweety lijn. Ik testte hun handcrème.

Di Ladies Olivia Sweety Handcrème

Olivia is gul en vrijgevig. De geur van deze lijn is een combinatie van Braambes en Lychee. De perfecte ontmoeting tussen twee zachtmoedige geuren.

Verpakking en ingrediënten

De handcrème zit in een knijptube. In deze tube zit 75 ml product en deze is anderhalf jaar houdbaar.

Aqua, Paraffinum Liquidum, Glyceryl Stearate, PEG-100 stearate, Dimethicone, Glycerin, Polyacrylamide, C13-14 isoparaffin, Xanthan Gum, Cetearyl Alcohol, Parfum, Laureth-7, Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate, Rubus Fructicosus Fruit Extract, Phenoxyethanol, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linaloo

Mijn ervaring

Wanneer je deze handcrème opsmeert, waarneem je onmiddellijk de geur. De eerste noot die je ruikt is lychee. Het doet mij wat denken aan de geur van de lychee ‘cider’ van Stassens. Daarna lijkt de braam wat meer ruimte op te nemen.
De handcrème is heerlijk licht. Hierdoor smeert hij zeer makkelijk uit. Wat mij trouwens ook verwonderde was hoe snel hij introk. Het laat een zeer licht, maar niet vervelend laagje achter op de huid. Nadien voelt mijn handen heerlijk zacht en gevoed aan.

Waar is deze handcrème te koop en hoeveel kost deze tube?

Deze handcrème en vele andere verzorgingsproducten uit deze lijnen zijn te koop bij Di. Voor deze handcrème betaal je 3.49 euro.

Hebben jullie andere aanraders uit deze collectie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge