Mylene Detox Miscellar Water

Hoi Hoi,

Het merk Mylene kende ik zelf eigenlijk enkel van naam. Het is een merk die verdeeld wordt via home parties. Zelf ben ik echter nog nooit naar een home party van Mylene geweest of er zelf eentje georganiseerd. Daarom vond ik het erg leuk om op de pr speed date nader kennis te kunnen maken met het merk.

Mylene Detox Lijn

Mylene heeft recent hun nieuwe detox lijn op de markt gebracht. Deze collectie bevat 4 producten en deze binden de strijd aan tegen pollutie en zonnestralen. Deze producten werken tegen pollutie, infrarode stralen en zichtbaar licht. Ze beloven nadien een mooie en gezonde huid.
Deze lijn is vernieuwend omdat deze zich ook concentreert op luchtvervuiling. Dit is al jaren hot in Azië, maar nu zal Europa ook op de nadelen hiervan gewezen worden. Hier is de impact nog niet zo groot, maar het zal ons toch tot 3 gezonde levensjaren kosten.

Luchtvervuiling is te zien in verschillende gevolgen, zoals pigmentvlekken, vale teint, rimpels, irritatie, allergieën…

Mylene Miscellar water

Het miscellaire water kun je gebruiken om je huid te reinigen. Doordat er groene thee extract aan het product werd toegevoegd, kan deze zonder problemen dagelijks gebruikt worden.

Verpakking en ingrediënten

Het miscellair water zit in een plastiek flesje van 200ml. De fles is doorzichtig, wat ik erg handig vind, want nu kun je perfect zien hoeveel er nog in zit. Ook vind ik het geheel erg mooi, elegant en scandinavisch ogen. De miscellaire water is een jaartje houdbaar.

Aqua, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Poloxamer 124, Camelia Sinensis Leaf Extract, Citrus Aurantifolia Fruit Extract, Glycerin, PEG-40 Glyceryl Cocoate, Sodium Coceth Sulfate, Caprylyl Glycol, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Citric Acid, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone, Hexyl Cinnamal, Limonene, Tocopherol

Toen ik dit product voor het eerst gebruikte, vond ik al dat deze miscellaire water erg goed rook. En ja hoor, er zit parfum in deze water. Gelukkig staat deze maar ergens in het midden van de lijst, dus zoveel zal er niet van in zitten. Als je echter een gevoelige huid hebt, is dit misschien wel iets om rekening mee te houden.

Mijn ervaring

Deze miscellaire water haalt mij oog- en gezichtsmakeup erg goed weg. Hij lijkt wel ietsje meer moeite te hebben met mijn mascara. Met echter wat extra product is dit probleem erg snel opgelost. Nadien voelt mijn huid erg proper en mijn huid voelt zacht aan. Daarenboven hoop ik dat mijn gevolgen van luchtvervuiling lichtjes aan vernietigd worden.

Waar is deze miscellaire water te koop?

Zoals ik reeds vertelde zijn Mylene enkel te koop op home parties. Even kijken of één van je vriendinnen er binnenkort ééntje organiseert, of misschien kun je er zelf eentje organiseren? Waarschijnlijk kun je de producten ook rechtstreeks bij een consultant aankopen. De miscellaire water kost 9,50 euro.

Wat zijn jullie ervaringen met Mylene.

Een gedachte over “Mylene Detox Miscellar Water”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge