W7 Strobe Struck Cream Highlighter

Hoi hoi,

Op de Estetika beurs kon het ik niet laten rond te snuisteren op de W7 stand. Ik kocht er verschillende highlighterproducten, waaronder deze Strobe Struck. Zijn jullie benieuwd naar wat ik er van vind?

W7 Strobe Struck! Cream Highlighter

W7 maakt deze Strobe Struck highlighter om een subtiele gloed op de huid te creëren. Daarenboven kun dit product makkelijk mengen met je basis of hydraterende crème.

Verpakking en ingrediënten

Deze highlighter zit in een mooie en grote pan van 5 gram. De hele verpakking is van zwart plastiek en voelt stevig aan. Daarenboven ben ik dol op de holografische opdruk van deze highlighter. Deze highlighter is anderhalf jaar houdbaar.

Ethylhexyl Palmitate, Hydrogenated Polyisobutene, Octyldodecanol, Microcrystalline wax/Cera Microcristallina, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Hydrogenate Microstalline wax, Sorbitan Stearate, Paraffin, Silica, Phenoxyethanol, Argania Spinosa Kernel Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Tin Oxide

Mijn ervaring

Wauw, deze crème highlighter is veel zachter dan ik verwacht had. Ik hou hier zelf niet zo van, maar als dit is wat je zoekt, dan is deze perfect voor jou. Deze highlighter heeft ene mooie gouden kleur, maar er lijken ook wat bruintinten in verwerkt.

Op het gelaat smeert de highlighter mooi uit, maar ik zou deze zelf met de vingers aanbrengen. En zoals ze altijd zeggen crème voor poeder. Soms vind ik deze highlighter aan de donkere kant, maar voorzichtig aanbrengen lost dit op.

Daarenboven blijft deze highlighter goed zitten. Na een dagje werken, kan ik nog altijd genieten van een mooie glans.

Waar is W7 te koop en hoeveel kost deze highlighter?

W7 heeft zijn eigen webshop waar je hun producten kunt aankopen. Je kunt echter ook terecht op vele andere webshops, zoals de Boozyshop. Voor deze cream highlighter betaal je ongeveer 5 euro.

Hebben jullie deze highlighter al geprobeerd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge