Colab Paradise Droogshampoo

Hoi hoi,

Ik ben/heb mijn haar geleerd om minder snel vet te worden. Dit heeft als keerzijde dat het soms overnacht supervet wordt bij mij. Ik heb echter ’s ochtends niet altijd tijd om uitgebreid om te douchen. Dan is het meestal droogshampoo to the rescue. Momenteel gebruik ik er eentje van CoLab. Dit is mijn tweede droogshampoo van dit merk en ik wil er vandaag iets meer over vertellen.

CoLAB Paradise Droogshampoo

Colab belooft met deze droogshampoo een instant wow-factor. Daarenboven is het een flesje vol feel-good door de schattige flamingo’s. Deze droogshampoo heeft een kokosnootgeur.

Verpakking en ingrediënten

Deze droogshampoo zit een grote metalen flacon van 200 ml. Door de flamingo’s word ik altijd happy als ik deze droogshampoo gebruik.

Butane, Isobutane, Propane, Alcohol Denat., Aluminum Starch Octenylsuccinate, Parfum (Fragrance), Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool.

Mijn ervaringen

Ik moet toegeven dat deze fles bijna leeg is. Gelukkig zie je dat niet op de foto, maar dat wil natuurlijk ook wel zeggen dat ik het graag gebruik. Ik krijg zelf geen witte waas van deze droogshampoo. De droogshampoo breng ik aan op mijn haren en laat ik inwerken terwijl ik mijn tanden poets. Daarna borstel ik het uit. Het resultaat zijn frisse, lichte en volumineuze haartjes.

Waar is CoLAB te koop en hoeveel kost deze Paradise droogshampoo?

CoLAB kun je in België kopen bij het Kruidvat. Daar kost deze COLAB Paradise droogshampoo 4.99 euro.

Hebben jullie de droogshampoos van COLAB reeds geprobeerd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge