Lush Bubbly Shower Gel

Hoi hoi,

Eind vorig jaar kon ik een setje met een heleboel Lush producten op de kop tikken. Deze waren natuurlijk tweedehands maar nog niet gebruikt. In dit pakket zaten een heleboel shower gels. Vooral van geuren die ik nog niet kende en niet in het vaste assortiment zaten. Een van de douchegels in dit pakket is de Bubbly Shower Gel.

Lush Bubbly Shower Gel

Na wat onderzoek ben ik er op uitgekomen dat dit een geur is van de kerstcollectie van 2016. Het blijkt echter een favoriet van veel Lushies.

Lush belooft met deze shower gel een heerlijke luxe geur met zoete sinaasappel- en limoenolie. Daarenboven kalmeert de huid door de druivenbladinfusie in het product. Deze laatste zorgt ook voor een verzorgde huid. Tot slot reinigt druivensap de huid goed.

Verpakking en ingrediënten

Ik heb van deze shower gel de kleinste verpakking die Lush beschikbaar heeft. Ik heb een flesje van 100 gram, maar vaak zijn ook verpakkingen rond de 250gram en 500 gram beschikbaar. Soms zijn er zelfs flessen van 1 kg beschikbaar. Al deze flessen zien er hetzelfde uit. Het is een doorzichtige plastiek fles met een zwarte plastiek dop. Deze doen in NEDERLAND ook mee met het recycle programma.

Druivenblad-infusie (Vitis vinifera), Natrium Laureth Sulfaat, Glycerine, Natrium Cocoamfoacetaat, Laurylbetaïne, Parfum, Limonene, Zoete Wilde Sinaasappelolie, Limoenolie (Citrus aurantifolia), Vers Druivensap (Vitis vinifera), Melkzuur (Lactic acid), Carrageenextract, Citral, Citronellol, Linalool, Kleurstof 15510 (CI 15510)

  • Druivenblad-infusie (Vitis vinifera): Dit ingrediënt bevat heel veel vitaminen. Het gevolg is een verzorgde en gekalmeerde  huid.
  • Natrium Laureth Sulfaat: Dit ingrediënt is deels in water en deels in olie oplosbaar. Hierdoor kan het product gemixt worden.
  • Glycerine: dit ingrediënt trekt water uit de omgeving om het aan de huid te bezorgen. Hierdoor blijft de huid gehydrateerd en zacht.
  • Natrium Cocoamfoacetaat: Dit ingrediënt is afgeleid van kokosolie. Deze stabiliseert schuim en is mild van aard. Hierdoor wordt deze vaak in reinigingsproducten gebruikt.
  • Laurylbetaïne: Dit is een reinigingsingrediënt

Mijn ervaring

Deze shower gel! Ik wil eerst en vooral iets zeggen over deze geur. Hij is heerlijk. Het is een sinaasappelgeur waar er iets kruidig in verwerkt zit. Het perfecte product voor tijdens de wintermaanden. Ik krijg er een opkikkertje van, terwijl ik kan genieten van een heerlijke geur.

Maar we zijn natuurlijk ook benieuwd naar de werking. De shower gel is heel licht en bij het aanbrengen schuimt deze heel licht. De geur is wel vrij sterk. Nadien voelt mijn huid verzorgd en niet uitgedroogd aan. Ook blijft de geur een beetje nazinderen op mijn huid. Ik vind het een toppertje.

Waar is de Bubbly Shower Gel te koop en hoeveel kost ze?

Bubbly werd gecreëerd door Lush. Jammer genoeg zit ze nu niet in de collectie, maar misschien komt ze ooit in een kerstcollectie terug? Anders zou ik zeker de tweedehands sites en groepen in de gaten houden.

  • 100 gram – € 8,95
  • 250 gram – € 16,95
  • 500 gram – € 27,95

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge