Lush It’s Raining Men SP Shower Gel

Hoi hoi,

Ik vond het tijd om al mijn samples van Lush te gaan opmaken. Deze keer nam ik er eentje bij van It’s Raining men. Dit is een shower gel met de welbekende Lush Honey I washed the kids.

Lush It’s Raining Men SP Shower Gel

Lush belooft met deze shower gel een heerlijk ruikende ogenblikje van ontspanning. Het is een showergel met honing die ervoor zorgt dat de huid gekalmeerd en gehydrateerd wordt. Daarenboven heeft de showergel een heerlijk zoete geur door de rozenbottel-, lotusbloem- en tijgerlelie infusie.

Verpakking en ingrediënten

Deze shower gel zit in doorzichtige, plastieken flesjes. Dit zijn de welbekende flesjes die we gewoon zijn van Lush, met een zwarte dop en een zwart etiket. De shower gel is te koop in 3 verschillende formaten.

Honing, Glycerine, Natrium Laureth Sulfaat, Natrium Cocoamfoacetaat, Rozenbottel-, Lotusbloem- en Tijgerlelie-infusie, Parfum, Braziliaanse Sinaasappelolie (Citrus sinensis), Bergamotolie (Citrus aurantium bergamia), Titanium Dioxide, Cinnamal Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Limonene, Linalool

  • Honing: Dit ingrediënt werkt voedend, antibacteriëel, antiseptisch, anti-oxiderend voor het haar.
  • Glycerine: dit ingrediënt trekt water uit de omgeving om het aan de huid te bezorgen. Hierdoor blijft de huid gehydrateerd en zacht.
  • Natrium Laureth Sulfaat: Dit ingrediënt heeft een reinigende werking.
  • Natrium Cocoamfoacetaat: Dit is een haarverzorgend ingrediënt
  • Rozenbottel-, Lotusbloem- en Tijgerlelie-infusie: Deze infusies hebben een antioxiderende werking. Hierdoor wordt huid en haar verjongd en gekalmeerd.

Mijn ervaring

De geur van deze shower gel is heerlijk. Het is een zoete honing geur, maar er zit nog iets bij wat ik niet lan aanwijzen. Het is een van de meer vloeibare douchegels die ik reeds probeerde van Lush. Hierdoor smeert deze makkelijk uit. Bij het insmeren van het lichaam is er niet zoveel schuim. Iets om rekening mee te houden als je daar van houdt. Nadien voelen mijn benen zacht en niet uitgedroogd aan.

Waar is de Lush It’s Raining Men SP Shower Gel te koop en hoeveel kost hij?

De Lush It’s Raining Men shower gel is zowel online als offline te koop in de Lush winkels. Hij is te verkrijgen in 3 verschillende formaten.

  • 100 gram – 8.00 euro
  • 250 gram – 16.00 euro
  • 500 gram – 27.00 euro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge