Opgemaakt in de voorbije maanden

Hoi hoi,

Vandaag is het weer tijd voor wat ik de laatste maanden opgemaakt hebt. Laten we beginnen met de gezichtsverzorging.

Recent kocht ik een nieuw product om maskers aan te brengen op mijn gelaat. Omdat ik hier ten volle gebruik van wil maken, maakte ik van de tijd gebruik om enkele ouder maskers op te maken. Ik maakte drie Hydra Bomb maskers op van Garnier Skinactive. Ik gebruikte twee roze, deze zijn geschikt voor de gevoelige huid, en één groene, dewelke geschikt is voor de normale huid. Daarenboven maakte ik ook een nachtmaskertje op van Sephora.

Ik had ook nog mini’s van Beauty Kitchen en ik maakte hun BB crème op. Ook besloot ik mijn gezichtszonnecrème van Lovea weg te gooien. Deze was nog niet op, maar het pompje is verstopt, dus ik krijg er niets meer uit.

Omdat ik zwanger ben, smeer ik tegenwoordig uitbundig met lotions en oliën. Bijgevolg heb ik al twee flesjes opgemaakt. Eerst en vooral maakte ik het Dr. Organic Vitamine E Pure Oil Complex op. Dit is een olie die tegen striemen werkt. Recent is hiervan een review verschenen. Ook maakte ik een bodylotion van Lush op. Dit is de Snowflake body lotion en kwam uit een voorbije kerstcollectie van het merk. Deze laatste smeert makkelijk uit en trekt snel in. Het potje zelf hou ik bij voor het recycle programma.

Natuurlijk konden enkele bad- en doucheproducten niet ontbreken. Ik maakte een douchegel op in de geur Ectoplasm van Lush. Dit is niet mijn favoriet. Ik mis mijn Cinders geur. Hopelijk kan ik daar ooit nog eens een flesje van op de kop tikken. Daarenboven maakte ik ook een YogNog bubble bar op uit de kerstcollectie van 2018 va Lush. Tot slot gebruikte ik ook een bruisbal van Beauty Kitchen. De laatste maanden heb ik jammer genoeg minder tijd gehad om een bad te nemen, terwijl dat wel heel goed tijdens de zwangerschap, dus de komende weken ga ik er wel van profiteren :’-). Wat je hier ook niet ziet is dat ik een heleboel andere bathbombs opmaakte uit een cadeauverpakking van Lush, namelijk de bath time treats. Deze zijn echter niet apart verpakt en kan deze dus niet apart bewaren. Ook maakte ik wat eigen gemaakte bath bombs op (met eigen recept en het recept van Beauty Kitchen).

Zijn jullie benieuwd naar mijn ‘eigen’ recept?

Ook maakte ik nog een ander Lush product deze maanden. Ik hoop dat jullie het nog niet beu zijn. Ik maakte de mango exuberance shampoo bar op. Ik merk dat mijn haren heel goed reageren op de shampoo bars van Lush, dus ik gebruik nagenoeg niets anders meer.

Ook ging mijn droogshampoo van Shwarzkopf op. Deze is voor drukke weken waarbij ik niet aan het wassen van mijn haar toe kom. Dit is trouwens niet mijn favoriete droogshampoo, want het is niet de eerste keer dat de flacon verstopt en dat ik deze dan niet meer kan gebruiken. Gelukkig was dat deze keer niet het geval.

Ook maakten zowel mijn man als ik een tandpasta op. Kun je raden welk eentje van mij is? :D.

Ik heb ook weer een deel van mijn stash kritisch bekeken. De oogproducten, zijnde de Elf Eyelid Primers and de Essence Stay All Day Long Lasting Eyeshadows zijn uitgedroogd. Hierdoor zijn ze natuurlijk niet meer te gebruiken. De seche vite daarenboven is ook veel te stroperig geworden om makkelijk te werken. Ik heb nog genoeg topcoats dat ik niet met dit specifiek geval wil sukkelen.

Mijn man gebruikte ook enkele producten op. Zo vond ik twee lege flessen Axe Deo spray en één Axe douchegel. Hij maakte ook een fles Head & Shoulders en een potje haargel op.

Dat was het voor deze keer:).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge