Opgemaakt Herfst 2020

Hoi hoi,

Met de zwangerschap bewaarde ik mijn opgemaakte producten wel, maar ik kwam er maar niet toe om ze te fotograferen en dit artikel te schrijven. Vandaag  is mijn dochtertje bijna twee weken oud en kan ik eindelijk dit artikel schrijven. Zijn jullie benieuwd?

Haarproducten

Ik maakte twee conditioners en een shampoo op. De Balea producten kocht ik tijdens ons laatste tripje naar Duitsland. Deze bleven echter in mijn kast staan. Ik was overgeschakeld op verpakkingsvrije of Lush haarverzorging. Deze producten wou ik echter nog steeds testen, dus ik besloot dat nu te doen. Deze deden hun werk, maar ik ga het niet onmiddellijk aankopen. De andere fles deed mij echter meer verdriet toen hij op ging. Het is de valkerie conditioner van Lush. Deze conditioner ruikt heerlijk, maar daarentegen reageert mijn haar er erg goed op.

Lichaamsverzorging


Zwanger zijn was bij mij het synoniem voor ijverig smeren met bodyboters en – lotions. Daarom zijn er heel wat op gegaan. Jammer genoeg heb ik toch wat striemen, maar die verdwijnen hopelijk nog. De spray en go van Vaseline is mijn favoriet van de producten op deze foto

Gezichtsproducten

Ook enkele gezichtsproducten belanden in de vuilbak. Ik heb tegenwoordig een foreo ufo. Deze is heerlijk voor een ontspannen momentje. Ik heb ook herbruikbare pads gemaakt voor dit apparaat. Daarenboven maakte ik ook een oogcrème, een moisturizer en wattenschijfjes op.

Tandverzorging

Als jullie mij al langer volgen, weten jullie dat ik zeer trouw ben aan mijn tandpasta. Ook van deze maakte ik een tubetje op.

Nagelproducten

Tot slot maakte ik 3 nagelverzorging op. Enerzijds ging mijn gelverzorging op, alsook een base- en topcoat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge