Catrice Minnie & Daisy 01 Minnie’s signature oogschaduwpalette

Hoi hoi,

Disney, het is een van mijn passies. Waarschijnlijk weten jullie dit al. Dus als meerdere passies van mij samen komen, maakt mij dit heel hebberig, ik heb het in dit geval over make-up en Disney. Ik heb heel veel moeite moeten doen om deze producten op de kop te tikken, maar vandaag toon ik alvast een eerste product uit deze serie, namelijk een oogschaduwpalette helemaal in het thema van Minnie Mouse. Deze collectie werd gelanceerd door Catrice.

Catrice Minnie & Daisy 01 Minnie’s signature oogschaduwpalette

De collectie waarin dit palette opgenomen was, werd ongeveer een jaar geleden gelanceerd, namelijk tussen maart en mei 2020. Door de Corona crisis was het voor mij echter heel moeilijk om aan deze producten te raken. Uiteindelijk is het met veel moeite gelukt via een Duitse webshop. De collectie zette Minnie Mouse en Daisy Duk in de spotlight. De collectie bestond uit oogschaduwpalettes en nagellakjes.

In elk va de oogschaduwpalettes zitten 9 kleuren. In het Minnie palette worden nude en rode ti!nten met elkaar gecombineerd. Catrice belooft intense kleurtjes in een mooie verpakking, waarin een spiegeltje zit.

Toen ik dit palette ontving was het ietsje kleiner dan ik mij had voorgesteld, maar hierdoor is deze natuurlijk erg makkelijk om mee te nemen.

Verpakking en ingrediënten

De oogschaduw zit in een kartonnen verpakking met een lichtroze kleurtje. Binnenin zit een spiegeltje, waar ze heel schattig een strikje op hebben gedrukt. Het palette bevat 8.2 gram en deze is na opening een jaartje houdbaar.

Hierboven kun je de ingrediënten aflezen.

De kleuren zijn van links naar rechts en van boven naar onder:

  • Iconic: Glanzend bruin
  • Witty: Mat beige
  • Legendary: Mat bordeaux
  • Feisty: Mat donkerbruin
  • Darling: Mat wit
  • Warmhearted: Mat middenbruin
  • Hearty: Glanzend perzik
  • Loving: Glanzend rood
  • Cheerful: Glanzend taupe

Mijn ervaringen

Toen ik dit palette begon te swatchen, kon ik een een vleug van teleurstelling niet onderdrukken. De oogschaduwkleuren leken poederig en de matte kleuren weinig tot niet gepigmenteerd. Mijn verwachtingen op het oog waren bijgevolg beneden alle pijl.

Maar ik kreeg een tweede verrassing. Deze keer echter een aangename. Op het oog lijken de kleuren veel beter gepigmenteerd en blenden ze heel mooi uit. In de look hierboven en onder heb ik 4 kleuren gebruikt.

Legendary gebruikte in op de buitenste helft van het ooglid.

Cheerful gebruikt ik op de binneste helft en deze kleuren liet ik mooi in elkaar overlopen. Dat ging heel vlot en gemakkelijk.

Om de look nog intensere te maken, gebruikte ik Loving bovenop Legendary.

Tot slot bracht ik nog een klein beetje Feisty aan in de buitenste ooghoek.

Waar is Catrice te koop en hoeveel kost dit Minnie oogschaduwpalette?

Catrice is te koop bij het Kruidvat en andere winkels. Zelf zoek ik meestal de producten bij het Kruidvat. Deze keer kon ik daar echter niet terecht, maar online konden we ze met wat moeite terug vinden (parfumdreams.be) en heel wat geduld uitoefenen bij de levering. Het palette zelf kostte ongeveer 9 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge