Tetesept Frühlings Gefühle mohnblume, moltebeere and Klee Badschuim

Hoi hoi,
Als je mij al langer volgt, dan weet je dat ik dol ben op badderen in mijn bad. Sinds mijn bevalling kom ik hier niet zo vaak toe. Meestal opteer ik voor een snelle douche. Ondertussen wordt Dochterlief al ietsje ouder en wil ik wat vaker tijd inplannen voor een badje. Laatst heb ik bewust tijd genomen om een badje te nemen. Ideaal toch om dan ook het nuttige aan het aangename te binden. Ik besloot een voor mij nieuwe fles badschuim uit te proberen. Deze kocht ik een hele tijd terug bij de DM (op mijn huwelijksweekend) en is van het werk Tetesept.

Tetesept Frühlings Gefühle mohnblume, moltebeere and Klee Badschuim

Tetesept wil de gevoelens oproepen die we voelen wanneer we verliefd zijn. Het geeft je een licht en blij gevoel. Dit willen ze doen door een aangename geur en een weelderig schuim.

Verpakking en ingrediënten

Het badschuim zit in een grote plastiek fles van 420 ml. Volgens Tetesept is dit goed voor een 9-tal baden. Voor de gelegenheid kreeg ik er ook stickertjes bij. Eenmaal geopend is de fles een half jaar houdbaar. Een à twee baden per maand moet lukken toch? 😊
De ingrediënten kun je hierboven zien op de verpakking.

Mijn ervaringen

Heerlijk, ik kon weer eens genieten van een badje van 2 uur. Dit is een uitdaging, omdat ik borstvoeding geef en ik wil niet speciaal voor een badje moeten kolven. Hierdoor moet ik dit tussen twee voedingen in plakken :D. Gelukkig kon ik tussendoor twee verdwaalde uurtjes vinden. Ik dook het bad in met dit schuim voor een uitgebreid me-time moment.
Het eerst wat ik opmerkt bij dit badschuim was de geur. Hij is niet zodanig aanwezig dat hij storend is, maar je kunt hem wel duidelijk opmerken. Dat vind ik zelf bij andere badproducten soms tegen vallen. Het een frisse en bloemige geur. Het was wel een ander soort bloemen dan ik initieel verwachte. Ik vind het een erg aangename geur.
Ook zorgt het badschuim voor wat schuim. Niet zo’n stevig schuim waar je vroeger schuimkastelen mee maakte in bad, maar een zacht, licht schuim.
Tot slot had ik nadien ook geen last van trekkerige benen. Ik ben heel tevreden over dit badschuim en ga deze met veel plezier opmaken.

Waar is Tetesept te koop en hoeveel kost dit badschuim?

Tetesept is een van de merken die verkocht worden bij de DM, een Duitse drogist vergelijkbaar met het Kruidvat. Voor een flesje van dit badschuim betaal je 3.95 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge