The Body Shop British Rose Hand Cream

Hoi hoi,

Vandaag is het tijd voor het tweede vakje in de blauwe adventskalender van de Body Shop. In dit vakje vond ik een handcrème uit de British Rose lijn. Deze is voor de normale huid en moet tot 48 uur hydratatie van de handen geven.

De handcrème zit verpakt in een knijptube met een draaidop en ik hoor eigenlijk altijd heel goede dingen van de handcrèmes van de Body Shop. Dat is ook een product waarvan je heel vaak een tester kunt ontvangen, maar ik moet zeggen dat ik de British Rose versie nog nooit eerder getest heb, denk ik. Ik heb deze nu ondertussen een aantal keer kunnen uitproberen want ik heb eventjes wacht met de review te schrijven.

De crème voelt meer aan als een lotion, dan een crème, waardoor hij heel gemakkelijk uitsmeerd en vlot intrekt. Hoewel hij vlot intrekt heb je wel eventjes last van een plaklaagje. Ik denk als je het een minuut of vijf geeft in mijn ervaring dan is het laagje ingetrokken. Nadien voelen mijn handen zacht en kan ik ook nog heel lang de rozengeur van dit product waarnemen. Zelfs na een aantal keer mijn handen wassen kon ik soms nog de roze geur oppikken op mijn handen. Wel vind ik dat het geen extreme hydratatie is. Ik heb dat persoonlijke zelf niet nodig, maar als ze het een 48 uur hydraterende crème noemen, dan had ik nog iets meer verwacht.

Ben ik tevreden over dit product? Zeker wel maar ik heb dan ook niet heel veel nodig om mijn handen net dat beetje extra te geven. Als je heel veel last hebt van droge handen lijkt mij deze handcrème net niet voldoende te zijn. Nu, dat pretendeert de Body Shop ook niet dat het dat is. Het is een crème voor de normale huid niet voor de droge huid. Ik denk als je het met een drogere huid wat vaker smeert, dat het ook in orde is.

Deze handcrème is te koop bij de Body Shop en voor deze versie van 30 milliliter betaal je €7. Als je de versie van 100 ml wil betaal je €13, dus in verhouding is 100 ml natuurlijk een stuk goedkoper. Om te testen zou ik toch eerst de mini testen. Ik maak zelf heel weinig handcrème is op dus voor mij is deze mini perfect. Deze zit nu standaard in mijn handtas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge