The Body Shop British Rose Shower Gel

Hoi hoi,

Vandaag is het weer tijd voor een nieuw doosje uit mijn blauwe adventskalender van de Body Shop. Vandaag zit er opnieuw een Shower gel in. Deze keer in de geur British Rose, net als de handcrème van een paar dagen terug.

Als jullie mij al langer volgen, dan weten jullie dat rozengeur niet zo makkelijk is bij mij. Ik hou er meestal niet van en er zijn er maar een zeer beperkt aantal die mij kunnen bekoren. Meestal vind ik rozen nogal ouderwets of synthetisch aanvoelen.

Gelukkig lijkt de geur van de Body Shop mij wel te liggen. Het is echter wel eentje die ik niet continue kan gebruiken. Vandaar ben ik heel blij dat ik maar een mini heb van deze geur. Ook komt het op het goede moment, want de aardbei versie was net op 🙂.

Daarenboven voelt mijn huid nadien niet trekkerig of droog aan. Nu heb ik daar echter niet zo vaak last van en normaal meestal op mijn benen. Ik heb echter een fiets ongeval gehad, dus het is moeilijker om uitgebreid te testen op mijn benen. Mijn rechterbeen is serieus gehavend, maar gelukkig aan de betere hand.

Volgens mij is het een een goede shower gel, maar ik koop hem niet opnieuw. Er zijn geuren – ook bij de Body Shop – die mij veel beter liggen.

Één mini van 60 ml koop je er voor 4 euro en een full size van 250 ml voor 8 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge