The Body Shop Shea Handbalsem

Hoi hoi,

Vakje 9 vandaag. Hierin zit een shea handbalsem. Dit vind ik persoonlijk toch vrij snel na de vorige handcrème. Zo snel maak ik die natuurlijk niet op. Maar dan kan je die vlot door gebruiken nadat je kalender leeg is en het zijn naast de Body butters natuurlijk producten waar the Body Shop voor gekend is.

Deze keer kregen we een mini van 10 ml. Shea boter is gekend voor zijn intens vocht inbrengende eigenschappen. Ik ben benieuwd hoe dit zich gaat vertalen naar mijn handen.

Ik gebruik deze handbalsem veel liever dan de lotion die we in het begin van de kalender kregen. Het is een stevige balsem, bijna boter achtig product. De balm smeert makkelijk uit en trekt vrij snel in. Wel voel je nog even een beschermend laagje op je handen, maar het voelt aangenaam. Meestal irriteert mij dit, maar deze heb ik daar geen last van. Ook hou ik van de geur van deze balsem. Dit is de zeer herkenbare Shea geur van de Body Shop, en is vrij sterk, uniseks, maar toch redelijk neutraal. Voor mij is dit een toppertje.

Ik heb zelf een mini van 10 ml. Deze is in dit formaat niet te koop. De mini bevat 30 ml en de full size 100 ml. Deze kosten respectievelijk 7 euro en 14 euro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge