The Body Shop Vitamine E sheet mask

Hoi hoi

Vakje 20 in de adventskalender is terug een lang doosje. Het verleden van de kalender in acht nemend verwacht ik terug een masker… Ik heb zelf liever de masker potjes ipv de sheet maskers, maar ik verwacht het laatste.

En inderdaad het is terug een sheet masker. Deze keer uit de vitamine e lijn.

Dit masker zorgt voor de huid en hydrateert deze. Daarenboven zit er ook hyaluron, tarwekiemolie en aloë vera in. Dit zijn zeer bekende hydraterende ingrediënten. Het resultaat is een zachtere, voller ogende huid.

Het masker zit in een sachet voor eenmalig gebruik. Deze bevat 18 ml.

Bij het aanbrengen van het masker ervaar je onmiddellijk een fris gevoel. De geur doet mij ook denken aan de geur van de andere vitamine e producten die we kennen. Ik heb een tijd een dag en nachtcrème uit deze lijn gebruikt.

Na 15 minuutjes heb ik het masker verwijderd. De overtollige lotion heb ik ingemasseerd. Nadien voelt mijn huid een beetje plakkerig, maar ook gevoed en gehydrateerd aan. Mijn huid had wel wat rode plekken nadien, maar gelukkig trok dit vrij snel weg.

Zelf ga ik dit masker niet meer kopen. Mijn gezicht reageert niet vaak met rode vlekken op een masker, dus dat vind ik minder. Ook vind ik hem persoonlijk wat aan de dure kant om los te kopen…

Ook deze is te koop bij de Body Shop. Je betaalt er 5 euro per masker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge