The Body Shop Aardbei handcrème

Hoi hoi,

Vakje 22 is een een langwerpig doosje. In het doosje zit terug een hand crème. Deze keer uit de strawberry Lijn. Dit is volgens mij al het derde crème product voor de handen… Misschien vind ik dat net iets te veel van het goede, maar laten we deze eerst reviewen vooraleer we negatief worden.

Met deze handcrème kunnen we normaal doen wat we van een handcrème verwachten. We houden de huid zacht en soepel en tegelijkertijd beschermt deze tegen uitdroging.

De crème is vegan met ingrediënten geteeld in Ghana. Dit product zou een lichte structuur moeten hebben en snel intrekken. De geur is licht zoet.

Dit alles volgens de Body Shop natuurlijk.

Ik heb zelf een tube van 30 ml ontvangen. Dit is een full size.

Deze handcrème smeert makkelijk uit, maar trekt niet heel snel in. Hierdoor voel je toch een minuut of 10 een laagje op je handen achterblijven. Zelf vind ik dit niet zo handig.. Ik graag snel verder met mijn dag. Dit los ik nu op door deze ’s avonds voor het slapen te gebruiken. Maar toch maakt dit de crème voor mij minder een favoriet.

De geur van deze handcrème is een erg zoete aardbei, voor mij een beetje chemisch.

Zelf ga ik de handcrème wel op maken, maar waarschijnlijk niet opnieuw kopen. Hij heeft mij niet voldoende overtuigd door de geur en het laagje…

Deze handcrème is te koop bij de Body Shop. Je betaalt er 7 euro per tube. Volgends mij gaat de look van de verpakking trouwens veranderen in de nabije toekomst…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge