Catrice Jungle book oogschaduwpalette 010 Bare Necessities

Hoi hoi,

De blauwe adventskalender is uit. Vooraleer we de rode bekijken wil ik jullie eerst wat andere make up producten tonen. Ik ben dol op Disney en samenwerkingen doen mijn hartje altijd sneller kloppen natuurlijk. Tijdens de solden zag ik een aantal Catrice paletten in Jungle Book thema. Hier werd ik onmiddellijk hebberig van en vandaag kan ik mijn mening over het eerste palette met jullie delen

De kracht van de jungle! De Eyeshadow Palettes inspired by Disney The Jungle
Book bevatten verleidelijke zijdematte tinten en metallic nuances. De beste
vrienden Mowgli, Baloo en Hathi Jr. zijn de inspiratie van de twee verschillende
paletten. De 15 kleur-gecoördineerde tinten zijn loyale kameraden in elke
situatie en creëren individuele finishes. De hooggepigmenteerde textuur kan
aangebracht worden zonder vegen en verzekerd langdurige wow-momenten.
Een absolute highlight in elke beautytas: de super schattige verpakking in pastel
tinten en geïnspireerd op The Jungle Book karakters.

Persbericht Catrice en Essence over de 10de sisterlove collectie

Ik heb zelf twee oogschaduwpalettes en een gezichtspalette op de kop kunnen tikken. Over het palette is een mooie gouden glitter aangebracht.

Vandaag toon ik jullie een van de twee oogschaduwpalettes, namelijk Bare Necessities. Dit is het meest neutrale van de drie oogschaduwpalettes in de reeks en bevat voornamelijk bruintinten met wat pops of color. Het palette bevat 15 kleuren, waarvan 5 glitter tinten en 10 bruintinten

Ik doe een eerste beoordeling op basis van swatches maar de belangrijkste test is op het oog. Zo kan ik nagaan of ze mooi blenden.

De swatches zien er mooi gepigmenteerd uit. Wel voelen ze onmiddellijk al wat kruimelig. Ik ben benieuwd wat ze op het oog gaan geven. Ook de glitter heeft een interessante textuur. Het is een iets wat plakkerige glitter, maar hij is toch nog vrij los. Hierdoor denk ik dat we heel veel fall out gaan hebben.

Ik heb dit palette een aantal keer voor mijn ogen gebruikt. In het begin is het wat zoeken hoe te werken met dit palette. Als je blend dan kan je de oogschaduw wegblenden als je niet oplet. Hierdoor kan je beter de oogschaduw met je vingers aanbrengen of op deppen met een penseel. De glitter blijft vrij goed zitten op het oog, maar bij het aanbrengen valt er heel veel naar beneden. Je moet deze glitter dus aanbrengen vooraleer je de gezichtsmake-up aanbrengt, want dan kan je deze nog verwijderen vooraleer er foundation over gaat. Al bij al ben ik tevreden over dit palet. Het is een gevarieerd palette, ook al vind ik dat het nogal veel bruin bevat. De glitters maken heel veel goed. Ik denk dat ik dit palette nog vaak ga gebruiken en ik ben heel blij dat ik deze goedkoper op de kop heb kunnen tikken.

Ik kocht dit palette van Catrice bij het Kruidvat en ik kon deze online goedkoper bestellen. Ik kreeg 50% korting. Hierdoor betaalde ik €7,5 voor dit palette, waar deze normaal €15 kost. €15 was heel betaalbaar voor het palette maar €7,5 is natuurlijk nog beter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge