Catrice Jungle Book oogschaduwpalette 030 Mother Nature’s recipes

Hoi hoi,

Jullie weten al wat er komt denk ik als je de laatste twee weken mijn blog volgde. Jullie hebben nog een review van een oogschaduwpalette uit de Catrice x the jungle book collectie van mij te goed.

Dit oogschaduwpalette ligt in de lijn met wat ik normaal graag zie. Het zijn blauw tinten gecombineerd met bruine tinten. Ze lijken mij perfect om een mooie en koele ooglook te maken.

Het palette bevat 15 pans en is 2 jaar houdbaar na gebruik. Je hebt wel meer kleuren dan 15,omdat er soms 2 kleuren in een pan zitten. Dit palette bevat 19 kleuren, waarvan 8 glitter kleuren.

De kleuren op de vingerswatches zijn mooi gepigmenteerd. Er slechts één kleur die teleur stelt, namelijk ‘One swell bear’. Die is onzichtbaar en swatcht heel slecht.

Ik probeerde een aantal kleuren aan op mijn oog. De kleur ‘stay in the jungle’ bracht ik aan op het gehele bewegende ooglid als basis. In het midden bracht ik ‘big bear growl aan’. In de buitenste ooghoeken wou ik diepte creëren en dat deed ik met ‘Scratchin’. Tot slot bracht ik ‘no worries’ aan in de binnenste ooghoeken.

Het geheel ziet er heel mooi uit. Jammer genoeg kan je de blend in de foto niet goed zien door de lichtinval, maar het is echt heel mooi. Dit is echt mijn favoriete palette van de 3. Ik raad wel aan om de glitters met je vingers aan te brengen.

Het palette komt uit de Catrice x the jungle book collectie. Het kostte 14.99 euro en was te vinden bij het Kruidvat. Zelf kon ik het voor de helft van de prijs op de kop tikken in een sale.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge