Lush Big Foot bath bomb

Hoi hoi,

Het einde van mijn moederschapsverlof komt er binnenkort weer aan. In de kleine tijd die ik nog heb/had, wilde ik ervan profiteren om nog een aantal keer in bad te gaan. Met twee kindjes blijkt dit echter niet zo handig, hoewel mijn man mij met plezier alle tijd geeft. Ik moet gewoon bewust de me-time nemen, want anders stel ik het weer uit.

Ik had nog een halloween kado pakket liggen van vorig jaar. De zak heb ik aan mijn dochtertje gegeven voor het trick or treaten. Bijgevolg kon ik toch niet anders dan de bijhorende producten op te maken? De eerste die ik uit de doos viste, was deze Big Foot Bath Bomb.

De geur van deze bath bomb komt overeen met hun ‘Calacas’ geur. Laat dit nu net de geur zijn die ik link aan het genieten van mijn wondertjes vlak na hun geboorte. Het is de douchegel die ik mee nam naar het ziekenhuis om na de bevalling te douchen. Ik had eerst niet door dat deze de Calavas geur droeg, maar eenmaal in het bad, dacht ik: deze herken ik! Hij had onmiddellijk een streepje voor.

In het bad bruist deze vrij traag op. Heerlijk! Nadien kleurde mijn bad diep, diep paars. Het liet gelukkig wel geen vlekken achter op mijn opblaasbad! Hierover maak ik mij wel wat zorgen bij ander product uit deze set.

Deze bath bomb is jammer genoeg niet meer te koop. Deze kwam uit de halloween collectie van Lush in 2022. Hopelijk komt er nog eentje met dezelfde geur in de toekomst. Hij kostte toen 5.95 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge