Bodyshop colourglide shine 06 vintage rose

Hoi hoi,

Ik was vandaag eventjes in de bodyshop op zoek naar een leuke nude lipstick, maar met een gouden ondertoon. Ik vind dit mooier bij mijn gezicht. Hierbij hebben ze mij deze lipstick aangeraden.

De lipstick zit in een mooie zilverkleurige huls en bevat 3.5 gr.

De kleur die je hier op de foto ziet is echter iets te donker en iets minder paars. Nu is dit één van hun donkerder nude lipsticks, maar ik heb van mezelf vrij gepigmenteerde lippen, dus het is niet mooi voor mij om een lichte kleur op te doen.

Sorry voor de slechte kwaliteit, maar er is blijkbaar iets mis met mijn fotocamera. Als je de dop van de lipstick afhaalt komt een rosé gouden huls te voorschijn. Ziet er zeer mooi en elegant uit, maar had het eventueel nog mooier gevonden als ze iets langer en dunner was. Dit is muggenziften natuurlijk en niet belangrijk :p

Dit is de onderkant :
En dit is de bovenkant:

De swatch op de hand ziet er zo uit: De lipsticks zijn cremig van textuur en semi dekkend. Ook hebben ze een mooie glans, maar geen overdreven glans. Zeker niet te vergelijken met een lipgloss!

En dan nog even een fullface: Omdat mijn ogen wat heftiger zijn, staat een nude lipstick hier mooi bij. Als je de lipstick opbrengt merk je ook dat ze niet echt uitdrogend werkt. Zeer goed, ze zou zelf moeten voeden, maar daar merkte ik nog  niet overdreven veel van.

Deze lipstick kost 10 euro en is te verkrijgen in de bodyshop. Ze is nieuw in de collectie, dus mss nog niet in alle bodyshops verkrijgbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge