Essence colour and go 51 mellow yellow (nieuwe versie)

Hoi hoi,

Sinds gisteren draag ik dit lakje op mijn nagels

Het is een mooi pastelgeel lakje, vrij nude. Ik denk wel dat het mooier kleurt bij wat donkerder gekleurde handen, maar bij mij gaat het net. Je draagt dit lakje best met een topcoat, zodanig dat je lang van een chiploos lakje kunt genieten.

Wat vind ik nu van het lakje? Het is een cremig lakje met kleine glinsteringen erin. Het lakje is niet te dik van substantie en lakt vrij makkelijk, maar omdat het zo’n licht lakje is, moet je wel vrij goed kunnen lakken. Met dunne laagjes en zo, anders krijg je streepjes in je lak. Het is wel een mooi kleurtje en wss wel geschikt voor op het werk. Het flesje bevat 5 ml en kost slecht 1,29€. Ik vind de hoeveelheid genoeg, dan kun je vaak wisselen en die grote flesjes krijg ik toch  nooit op, omdat ik van afwisseling hoor.

Vorig jaar had ik ook al een lakje met deze naam aangeschaft. Ik meen mij te herinneren dat deze lak minder licht en geliger van kleur is. Ik zal het lakje eens terug opsnorren en mss een vergelijking maken. Als ik dat doe, zal ik het hier nog posten.

Hebben jullie dit lakje ook? Hebben jullie het vorig lakje ook? Wat vind je ervan? Ga je het ook aanschaffen?

PS: excuses voor de slechte foto’s, maar ga een nieuw digitaal fototoestel moeten kopen. Deze die ik nu heb, fotografeert niet meer scherp 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge