Bodyshop originals passion fruit facial cleansing gel


Deze cleanser gebruik ik elke dag. Het is gelcleanser. De bedoeling is dat je eerst je gezicht nat maakt en daarna het product inwrijft. Deze cleanser schuimt een beetje, maar niet te fel. Nadat je alles goed ingesmeerd hebt en even laten inwerken, spoel je het af. Kleine opmerking: Breng dit product van binnen naar buiten aan, zodat het vuil zich niet ophoopt aan de neus.

Het product is doorzichtig geel (oker, zandkleur) en ruikt heerlijk naar passievrucht in de fles. Ik vind het wel jammer dat die geur niet blijft hangen op het gezicht na gebruik. Nadien voel mijn huid schoon, maar niet gestript aan. Ondertussen ben ik al aan mijn derde of vierde flesje bezig! Na gebruik wel niet vergeten om een lotion of toner te gebruiken!

Ik vind het een mooi sober flesje, met een zwarte dop waarin het loge van de bodyshop verwerkt zit. Aan de fles en vooral aan de vormgeving van het etiket kun je goed zien dat dit product uit de originals lijn komt. Deze flessen zijn ongelooflijk handig want je ziet onmiddellijk hoeveel product je nog hebt en bijna alles komt er makkelijk uit, in tegenstelling tot andere verpakkingen zoals een tube. Ik hou zelf deze flessen ook bij als ze leeg zijn om mijn eigengemaakte zeep in te doen

Een fles bevat 250 ml en kost 6 euro. Daar kun je wel heel lang mee doen, zo’n 4 a 6 maanden dacht ik. Dit product is dus goedkoop en budgetproof. Jammer genoeg zit deze lijn (behalve de bananenshampoo en -conditioner) niet meer in het vast assortiment sinds deze winter, maar met de sale komt het misschien nog terug?

Gebruiken jullie dit product ook? Wat vind je ervan? Welke andere producten gebruiken julllie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge