Shoplog mei en begin juni

Hoi hoi,

Ik heb een shoplogje van vorige week voor jullie. Het lijkt veel, maar uiteindelijk valt het wel mee hoor.

Op 29 mei kocht ik wat nagellakjes in het kruidvat. Ik kocht de zes verschillende Essence 3 colour lakken. Al lang was ik nieuwsgierig naar deze lakjes. Nu ben ik ze één voor aan het testen en van de vijf die nog niet gereviewed zijn, komt nog een revieuw online. Deze lakjes kosten 2,79 euro per flesje. Ook kocht ik nog het essence colour and go lakje in de kleur kiss me goodbye. Ik was op zoek naar een onopvallend, mooi en lichtroze lakje dat zeker geschikt is voor werk. Het lakje kostte 1,29 euro. Verder kocht ik toen ook een camouflagestick van Essence. Dat was de eerste keer sinds een lange tijd. Ik had vroeger ook al een camouflagestick, maar dit vond ik zo’n gedoe om te gebruiken. Nu ben ik het opnieuw aan het proberen en ik moet zeggen: het bevalt me wel!

Zoals reeds vermeld, was het op woensdag 30 mei make over party in de bodyshop. Daar kon je in avant-première de cruelty-free make-up in samenwerking met het model van Lily Cole. Uit deze collectie kocht ik de primer van 19 euro. Deze collectie is te koop van 11 juni geloof ik. Verder kocht ik ook nog de radiant highlighter (13,5 euro) en de almond nail and cuticle oil (13 euro). Van al deze producten zal nog een review volgen.

Omdat ik voor meer dan 35 euro kocht, kon ik ook een set mini’s uit de chocomania lijn kopen voor slechts van 1 euro, wat ik natuurlijk deed. Ik vermoed dat de mini’s van de douchecreams op waren, want ik kreeg de full-size. Een leuke verrassing :).

Kijk naar deze chocomania scrub. Ziet het er niet heerlijk uit. Ik kan niet wachten om het uit te proberen!

Omdat ik voor 15 euro kocht, kreeg ik ook nog eens een goodiebag. In deze goodiebag zat een fullsize moringa shower gel en een mini moringa bodybutter. Ook zat er een minilipgloss in.

Al deze spulletjes waren verstop in de nieuwe stoffen bodyshop bag. Heel mooi, met die Britse vlag erop. Ook zat er nog een zakje appelthee en een glamour magazine bij.

Op 3 juni ging ik ter ontspanning, tussen het studeren door, nog eens lang het kruidvat. Daar zag ik dat de eau de toilettes van Essence binnen waren. Had er al zoveel over gelezen op andere blogs, waardoor ik zeer nieuwsgierig geworden was. Nu kon ik ze eindelijk uitproberen! De LE’s hadden ze jammer genoeg nog niet. Ik kon het niet laten en heb alle beschikbare versies gekocht. Ik heb de tasverstuivers gekocht in plaats van de full-sizes, omdat ik al zoveel eau de toilettes heb en ze graag nog opgebruik :). Gelukkig hou ik van variatie. Ik draag niet elke dag dezelfde geur, heerlijk!

Verder kocht ik ook de Catrice highlighter pen. Martine van livelifegorgeous.nl was daar zo lovend over! Daarom wilde ik ze ook eens uitproberen. Een review volgt nog en ik wil nog niets verklappen. Ook kocht ik een oogpotloodje in de kleur “Would  you mint?”. Dit is een mooie, blauwachtige kleur.

Ook passeerde ik nog even in de zeeman en kocht ik een pakketje van vijf lipliners. Deze kostten slechts 99 cent. Als ze niet goed zijn, valt het dus gelukkig niet van hoog.

Tot slot kocht ik gisteren in het kruidvat, waar het vip night was, enkele kwasten van Beauty Essentials. Ik kocht een rougekwast en een pouderkwast van 1,99 euro. Ook kocht ik een lippenseel van 1,49 euro en een wimper- en wenkbrauwborsteltje van 1,89 euro. Ze voelen in ieder geval zacht aan.

Dit was het voor vorige week. Ik ben zeer blij met mijn aankopen. En nu ga ik genieten van het uittesten van deze productjes 🙂

Wat hebben jullie zoal gekocht de laatste week? Zijn jullie ook naar de make over party geweest? Hebben jullie al een van dezee producten gebruikt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge