Yves rocher les huiles essentielles Lavendel

Hoi hoi,

Vandaag een artikeltje over iets wat ik al heel lang gebruik. Zoals jullie wel weten zit ik nu in mijn examenperiode Deze periode brengt heel wat stress teweeg. Het heeft volgens mij geen zin en het is ook niet echt gezond denk ik om hier medicijnen voor te nemen.

Gelukkig lijkt aromatherapie te helpen. De nacht voor een examen word ik door de zenuwen om de één à twee uur wakker. Buiten dat dit heel vervelend is, is dit bovenal zeer vermoeiend. Om dit tegen te gaan, sprenkel ik enkele druppeltjes van dit product op mijn kussen en polsen. Niet echt de bedoeling van dit product :). Wanneer ik dan begin te piekeren, adem ik eens goed in en de geur brengt mij onmiddellijk tot rust. Wel opletten dat je geen witte kussensloop gebruikt, wanneer je dit product aanbrengt. Dit heeft lichtpaarse, uitwasbare plekjes als gevolg.
Dit product heeft een heerlijke lavendelgeur en is lichtpaars van kleur. Zoals je ziet, zit het product is een mooie, doorzichtige fles met een elegante dop.

Een flesje bevat 150 ml en daar doe je, als je het gebruikt gelijk ik het gebruik, ongelooflijk lang mee. Ik gebruik dit flesje al bijna twee jaar en zoals je ziet, is er nog bijna niets uit. Dit product vormt een deel van de Huiles Essentielles lijn van Yves Rocher en kost 13 euro. Dit lijkt prijzig, maar als je er rekening mee houdt hoe lang je hier mee doet, is dit juist zeer goedkoop.

Wat doen jullie bij stress en zenuwen? Aromatherapie? Medicijnen? Meditatie? Of nog iets totaal anders? Laat hij mij maar weten in de comments 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge