Bodyshop originals dewberry bodylotion


Hoi,
Vandaag wil ik jullie iets vertellen over deze bodylotion. Ik gebruik deze bijna elke dag, maar wissel af met een andere: de watermeloen versie van deze bodylotion. Hier zal later waarschijnlijk nog een review van volgen.

Deze bodylotion zou naar dewberry moeten ruiken. Nu weet ik niet wat dewberry is, maar het zou een soort bes moeten zijn. De geur is duidelijk heel specifiek en vroeg mij het wat gewoon te worden. Nu ik ze gewoon ben, vind ik ze eigenlijk enorm lekker ruiken en niet overduidelijk naar eten. Waarom vertel ik dit laatste? Wel, ik weet dat er redelijk wat mensen zijn die niet graag producten gebruiken die naar eten ruiken.

Deze bodylotion is wit van kleur en smeert goed uit. Het laat ook geen witte laag achter op de huid. Wel laat het een vettig laagje op je huid, die na een klein minuutje is ingetrokken.

Deze bodylotion komt uit de originals lijn van de bodyshop. Zoals gezegd, in een van de vorige reviews, is deze lijn jammer genoeg uit het assortiment genomen. Hopelijk komt deze bodylotion in de sale van de bodyshop even terug. De fles is dezelfde als die van de bodyshop originals passionfruit facial cleanser. Een flesje bevat 250ml en kost zes euro. Geen geld toch voor een goede bodylotion? Ik heb deze echter in de sale gekocht en betaalde slechts 4 euro voor dit flesje. Heb meteen enkele back-ups gekocht.

Gebruiken jullie deze bodylotion ook? Welke bodylotions kunnen jullie ook nog aanraden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge