Catrice eyeline 090 would you mint

Hoi hoi,

Ik kocht dit oogpotlood een tijdje terug in het kruidvat (zie mijn laatste shoplog). Ik dacht dat deze kleur goed bij mijn blauw-grijze ogen zou passen :).

Ik vind verpakking een vleugje elegantie bevatten. Weinig poespas en een gewone, mooie en zwarte bedrukking. Dit oogpotlood is van Catrice en kreeg de naam 090 would you mint? Ik hou ervan als elke kleur van een make  product zijn eigen naam gekregen heeft en vind je deze naam niet prachtig gevonden?

Verder wil ik ook nog iets kwijt over het formaat van het potlood. Ik vind dat het potlood goed in de hand ligt: het is geen te dik potlood. De diameter is ongeveer 7 mm en het ligt perfect in mijn hand, waardoor ik er makkelijk en vlot mee kan werken.

Op mijn ogen vormt het een prachtige mintgroene kleur, wat het blauw in mijn ogen beter doet uitkomen. Als ik dit potlood ’s morgens opdoe, zit het ’s avonds nog steeds op zijn plaats. Het is weliswaar wat vervaagd. Ook is het duidelijk niet waterproof, want als je er met je vinger aankomt, verdwijnt de eyeliner toch vrij vlot. Heel jammer. Het potlood is zacht en romig en geeft vlot kleur af op je oogleden. Even een full face foto om het effect te tonen:

Mooi he?
Dit potlood is te koop in het kruidvat en kost slechts 1,99 euro. Voor die prijs is het een kwalitatief goed potlood. Als je op zoek bent naar een specialer kleurtje voor op de ogen, zou ik eens eentje van deze reeks proberen!

Gebruiken jullie deze potloodjes ook? Wat vind je ervan? Welke kleuren of merken kun je aanraden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge