Shoplog

Vandaag weer een shoplogje voor jullie:


  • Dinsdag ging ik even langs de kruidvatten in Leuven. We hebben er drie! Jammer genoeg zal er eentje sluiten begin juli. Voor de mensen van Leuven: Deze in de Diestsestraat zal sluiten. Daar zag ik de lakjes van de LE van Essence- Seasons of extremes in de uitverkoopbak liggen. Natuurlijk kon ik het niet laten er een paar te kopen. De enkele lakjes vond ik niet zo interessant en ik kocht er maar twee van. Dat oranje is echt knaloranje! Van de dubbele lakjes lagen ze er allemaal en ze zagen er zo leuk uit, dat ik ze maar allemaal in mijn mandje kieperde. Voor deze lakjes betaalde ik slechts 0,5 euro per stuk. Voor de lakjes samen was ik bijgevolg slechts 4 euro kwijt.

  • Verder kocht ik ook twee flesjes desinfecterende handgel voor 1,5 euro en een mini zonne-crème voor 1,99 euro. Deze gaan in de zomermaanden mee in mijn handtas. Daarvoor zijn ze het ideale formaat. Wat ik wel jammer vind, is de dop. Ik had vroeger ook al een mini zonne-crème gekocht in het kruidvat en die had een draaidop. Dit vind ik toch wat veiliger voor in de handtas. Deze doppen gaan volgens mij makkelijk open in de handtas en dan is heel je tas gezegend met het product. Ik steek ze daarom in plastiek zakjes voor ze de tas in gaan. Ook kocht ik nog twee kruidvat bodyscrubs in de geur ‘blueberry and lychee’. Deze staan jammer genoeg niet op de foto. Voor deze twee samen betaalde ik slechts 4 euro. Voor alle kruidvatdingetjes samen betaalde ik dus maar 11,49 euro. Gooedkoop hé, in vergelijking met wat ik ervoor in de plaats kreeg?


  • Op donderdag ging ik een schoenwinkeltje binnen in de Diestsestraat (Ken). Zij hielden daar uitverkoop, want ze gingen verhuizen. Ze hadden een actie waarbij je één paar schoenen kocht en er een tweede paar gratis bijkregen. De schoenen zelf waren ook al enorm gezakt in prijs, dus dit was wel interessant. Ik kocht twee paar prachtige sleehakken voor 23 euro (oorspronkelijk waren ze 110 euro samen). Voor mensen die in de buurt van Leuven wonen is dit een enorme aanrader en deze actie telt tot 26 juni!


  • Gisteren en vandaag zijn het batjes bij ons in het stad. Voor diegenen die dit niet kennen: dit is een weekend dicht bij de solden, waarbij winkeliers toch nog kortingen mogen geven (vooraleer de solden echt beginnen). Daarom passeerde ik gisteren nog eens langs het kruidvat, maar daar waren jammer genoeg geen extra kortingen. Ik zag wel dat ze eindelijk beide essence sunclub palletjes hadden liggen en ze waren ook niet kapot. Vaak is de oogschaduw al kapot omdat iemand ze bijvoorbeeld liet vallen. Heel jammer. Deze waren 2,99 euro per stuk.
  • Tegenover het kruidvat is een klein accessoirewinkeltje. Bij hen waren alle dingen buiten (toen was het nog goed weer), behalve hoeden en handtassen, 3 stuks voor 5 euro. Daar kocht ik 3 make-up productjes van het merk paris memories. Van dit merk had ik nog nooit eerder gehoord… De twee quatro palletjes of de vierde foto en de nagellak op de eerste foto. Op het eerste zicht lijkt de kwaliteit van de oogschaduw vrij goed.

Dit was het weer voor vandaag :).

Gaan jullie ook soldekes doen? Kennen jullie batjes in jullie stad of dorp? Kennen jullie het merk Paris Memories? Van welke dingen willen jullie zeker een review?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge