Nivea pure effect control shine

Hoi hoi,

Zoals jullie weten, is het aangeraden je huid goed te verzorgen. Dit wil zeggen het reinigen en verwijderen van make-up, maar ook het inbrengen van voedende ingrediënten in de huid. Voor dit laatste worden voornamelijk dag- en nachtcrèmes gebruikt. Zelf gebruik ik elke dag een dag- en nachtcrème. In het weekend gebruik ik echter de producten die ik thuis heb staan en deze zijn meestal andere dan op kot. Dit is de dagcrème die ik thuis gebruik.


Wat belooft deze crème nu:
Deze crème biedt een 2 in 1 verzorging:
1. De olievrije formule met matterende pigmenten voorkomt direct overmatige glans en matteert je huid langdurig
2. Hydrateert gedurende de hele dag en trekt snel in.

Deze crème hydrateert inderdaad, maar niet of minder dan een andere dagcrème. Het is waar dat deze crème snel intrekt en ietswat matterend werkt. Ik ben echter niet overtuigd van dit laatste effect.


De crème ziet er blauw uit. Dit heeft wel iets speciaals, want de meeste dagcrèmes zijn eerder wittig van kleur. Ook is deze crème vrij dik, waardoor je ze volgens mij ook als nachtcrème zou kunnen gebruiken (moet je minder verschillende producten kopen/gebruiken :)).
De dagcrème is verpakt in een witblauwe tube en doosje. Het is goed dat dit product in een tube zit, want dit werkt hygiënischer. Verder vind ik de tube zelf niet zo mooi ogen. Ik heb liever iets meer complexiteit, zodat het je aantrekt om dit product te kopen.


Zoals je ziet, is dit een andere tube. De textuur en de geur van het product deed mij aan iets anders denken. Ik heb mijn vorige Nivea dagcrème opgezocht en dat was het. Blijkbaar hebben ze deze crème nu in de  pure effect lijn opgenomen, terwijl ze vroeger in de young line zat. Persoonlijk moet ik toegeven dat ik deze verpakking leuker vindt. De crème is dezelfde natuurlijk.

Deze crème is vrijwel overal verkrijgbaar. Ik kocht de mijne in het kruidvat en kost daar ongeveer 6 euro.

Hebben jullie deze crème al uitgeprobeerd? Welke dagcrème gebruiken jullie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge