L’oreal solar expertise gezichtszonnebrandcreme

Hoi hoi,


Jullie weten allemaal hoop ik dat je niet alleen je lichaam, maar ook je gezicht moet beschermen tegen de zon. Dit is niet alleen om een pijnlijke zonnebrand te vermijden, maar ook omdat de zon verouderend werkt. Dus al je rimpels en dergelijke zo lang mogelijk; wil uitstellen, is het aan te raden om ook zonnebrandcrème op je gezicht aan te brengen. Ik gebruik deze, die specifiek gemaakt is voor gezicht, decolleté en handen. Deze crème is veel lichter dan normale zonnebrandcrèmes. Hierdoor smeer je een minder dikke laag op je gezicht. Bijgevolg trekt het sneller in en krijg je er minder makkelijk puistjes door.
Zoals alle zonnecrèmes laat deze crème wel een zeer lichte, witte waas achter. Als je foundation aanbrengt, zal deze waas echter rap verdwijnen. Ook heeft deze zonnecrème SPF 50 en extra UVA filters. Dit is dus een zeer goede bescherming tegen de zon.


De crème zit in een tube die uitloopt op een fijn pijpje. Hierdoor vraag ik mi af of je de restjes wel goed uit de tube kan krijgen. Zal ik deze tube op het einde van de zomer open moeten knippen om alles eruit te krijgen?

Deze zonnecrème kocht ik in de zeeman voor 3,99 euro, maar waarschijnlijk kun je ze ook in veel andere winkels vinden.

Kortom:

Pluspunten: SPF50, UVA filters
Minpunten: De verpakking

Als laatste wil ik nog meegeven dat je altijd zonnebrandcrème moet smeren, ook al ben je maar een kwartiertje in de zon, bijvoorbeeld op weg naar het werk.

Gebruiken jullie in de zomer elke dag zonnecrème?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge