Essence Twilight breaking dawn pt 2 LE – de nagellakjes

Hoi hoi,

Ter ere van de release van de nieuwe twilight film komt essence met een volledige LE lijn uit. Zoals je reeds in het vorige filmpje kon zien heb ik een aantal van deze producten aangekocht. Ik was zo onder de indruk van de vorige vampierenlijn LE van Essence dat ik deze niet kon laten liggen. Van deze zullen nog een aantal reviews volgen. Vandaag begin ik met de lakjes, want deze zijn volgens mij toch de must haves van deze collectie. Er zijn vier verschillende kleuren. De collectie bevat een paarse glitternagellak in een donkere basis, een blauwe glitterlak in een zwarte basis, een zwart met zilveren lak en een goudgele lak.

01 – Jacob’s protection


Dit is een zwarte basislak met heel veel blauwe glitters. Deze lak is vrij dik en moet voorzichtig aangebracht worden. Ze droogt ook tamelijk moeilijk, maar nadien geeft het een prachtig effect. Deze lak dekt met twee laagjes

02 – Alice had a vision again


Deze lak is bezaaid met paarse glitters. Dit is mijn lievelingslak van de vier. Prachtig. Deze heeft twee laagjes nodig op te dekken.

03 – A piece of forever


Dit is een goudgelen lak en het geeft een speciaal effect op de nagels vind ik. Ook heeft dit lakje maar een laagje nodig om te dekken, wat ik bewonderingswaardig vind voor deze prijs. Ook droogt deze lak zeer snel op.

04 – Edward’s love


Dit vind ik de minste van de drie lakken omdat ik een gelijkaardige lak heb uit de collectie van vorig jaar. Opnieuw is dit een vrij dikke lak die twee laagjes nodig heeft om te dekken.

Deze lakjes vormen een deel van de nieuwe LE van Essence en kosten slechts 2.69 euro geloof ik. Als je deze nog wilt bemachtigen, moet je er snel bij zijn, want deze collectie vliegt de deuren uit!

Gaan jullie deze lakjes aanschaffen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge