Bodyshop cheek colours – TIP

Hoi hoi,


Zoals jullie misschien al weten, is het midseason sale bij de bodyshop. In deze sale zitten de cheek colour blushes. Deze kostten oorspronkelijk elf euro, maar worden nu verkocht voor slechts 2,50 euro. Als het niet zo aangeduid staat, moet je er misschien eens vragen of ze die willen inscannen, want soms weten ze blijkbaar niet dat ze in promotie stonden. Zo kocht ik eerst de nr 10 nutmeg in een bodyshop waar de korting wel aangeduid stond. Daar was dit jammer genoeg de enige kleur die ze hadden. Een beetje verder was er nog een bodyshop. Daar hadden ze nog bijna alle kleuren, maar stonden ze niet in promotie. Ik heb gevraagd of ze die toch eens konden inscannen en ook deze waren inderdaad in promotie. Bijgevolg nam ik nog twee kleuren mee. Ik heb de kleuren 04-golden pink, 09-toast en 10-sweet nutmeg.

De blushes zitten in mooie elegante zwarte doosjes met een zilveren deksel. De doosjes zelf krijg je open met een klik systeem. Elk doosje bevat 4 gram. De blushes voelen helemaal niet poederig aan, maar eerder velvety… Ik vind dit een aangenaam gevoel. Ook op de huid krijg je daardoor geen poederig effect. Heel mooi!

04-Golden pink

Dit is een lichtroze blush met gouden glitters. Volgens www.pinkypolish.nl leunt deze kleur dicht aan bij de befaamde nars orgasm blush. Zoals je hieronder op de swatch ziet, is dit ook een prachtige, lichte en subtiele blush

09-Toast

Dit is een matte lichtbruine blush. Volgens mij zal deze ideaal zijn om te contouren. Zoals je ziet op de swatch is dit een lichte chocolademelk kleur. Prachtig!

10-Sweet Nutmeg

Deze blush is een subtiele abrikoosbruine blush. Dit zal op veel huidtypes goed staan denk ik, want een gewone abrikooskleurige blush kan snel oranje uitslaan bij sommige teints. Ik ben er verzot op.

Swatches

Links: Golden pink, Midden: Toast, Rechts: Sweet Nutmeg

Zoals je hoort ben ik zeer blij met deze aankoopjes en je hebt de vier verschillende kleuren in de sale nu voor de prijs van één.
Dit kan je toch niet laten?

Gaan jullie deze blushes ook kopen? Hebben jullie al ingeslagen bij de sale van de bodyshop? Wat heb je allemaal gekocht? Heb je nog tips?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge