Etos miniparfum verstuiver

Hoi hoi,

Toen ik laatst in Nederland was, kocht ik enkele beautyproductjes. Ik kocht onder andere deze miniparfumverstuiver in de Etos.

Dit is een budget, cheap ass versie van de albekende travalo miniverstuiver. Je kunt deze gebruiken om je favoriete parfum mee te nemen op reis of in je handtas. Op deze manier moet je de grote, meestal breekbare fles meezeulen.

Deze verstuiver is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Er is een zwarte, zilveren en een roze versie. Ik heb alle kleurtjes, plus een extra zwarte, zodat ik kan afwisselen. Deze verstuivers zijn dus verkrijgbaar in de Etos en kosten slechts 3,99 euro.

Je kunt de verstuiver vullen via de onderkant. Daar vind je een gaatje zoals in de vorige foto. Daarna neem je je parfumfles met verstuiver erbij. Daar neem je het dopje vanaf en dan heb je nog het stokje over… Het gaatje van de miniverstuiver zet je op dit stokje en erna ga je pompen. Alleeen weet ik niet hoe stevig deze verstuiver zijn, want de binnenkant van het gaatje van mijn eerste verstuiver is er al uitgevallen. Ik heb het terug kunnen steken, maar het werkt niet meer zo vlot. Hopelijk was dat een anomalie, een toevallig fabrieksfoutje…

Hebben jullie deze verstuivers al gezien? Wat is jullie idee hierover?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge