Essence Fantasia LE Highlighter

Hoi hoi,


Zoals jullie waarschijnlijk allemaal wel gezien hebben, kwam essence met een nieuwe limited edition uit. Het gaat hier over de fantasia collectie waarbij essence elfjes gebruikte als inspiratie. De collectie is opgebouwd rond enkele prachtige kleuren: paars, roze, parelmoer…


Persoonlijk was ik niet zo gecharmeerd door de meeste producten omdat het mij allemaal nogal bekend voorkwam. Ik heb al een paarse eyeliner, oogschaduw en nagellak. Er was echter één product die mij onmiddellijk oog sprong op de persfoto’s en waarvan ik wist: die wil en zal ik hebben. En inderdaad, toen de collectie nog maar net in de winkels lag, heb ik hem al bemachtigd.


Nu is het tijd om jullie er over te vertellen. Het patroon van de highlighter is prachtig. Een paarse vlinder op een roze achtergrond. Als je echter de kleuren swatched zie je weinig tot geen verschil tussen de verschillende kleuren. Daarom kun je het gerust samen gebruiken. Ook lijkt de vlinder gelukkig geen overspray te zijn.


Ik ben zeer blij met dit product en geloof niet dat ik deze kleur al in mijn stash heb. Deze vormt dus de perfecte aanvulling. Deze highlighter is momenteel te koop in het kruidvat en heeft een prijs rond de drie euro geloof ik. Al bij al zou ik zeggen uitproberen en zien of je overtuigd bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge