Kleancolor miniset Wicked Witch Pt 1

Hoi,


Laatst heb ik heel wat minisetjes van kleancolor besteld om uit te proberen op zowel boozyshop.nl als nailways.nl. Dit setje komt van de boozyshop. Ik zie het als een eerder halloweenachtig setje. Kleancolor zelf omschreef het als een gothic nagellaksetje. Elk setje bevat 6 minilakjes met inhoud 5 ml. Ik ga de review van elk setje wss opdelen in twee delen zodat ik in elk artikel 3 lakjes bespreek.

Ik had voorheen nog nooit Kleancolor nagellak geprobeerd, dus dit was een gokje. Ik ben eigenlijk heel blij dat ik het gokje gewaagd heb, want deze drie lakjes van het setje zijn enorm dekkend en drogen eigenlijk ook vrij snel.

De drie eerste lakjes die aan de buurt zijn, zijn het zwart (5 black), het witte (4 white) en het grijze lakje (101 Concrete gray). De twee donkere lakjes, zwart en grijs, dekken al in één laagje. Voor de mooiheid en intesiteit zal ik vaak nog een tweede laagje aanbrengen, maar eigenlijk volstaat één laagje al.  Het witte lakje dekt ook verrassend goed. Het eerste laagje is vrij dekkend, maar brengt streperig aan. Daarom zal ik met die witte altijd nog een tweede laagje aanbrengen om de kleur mooi egaal te maken;

Zelf ben ik enorm verrast door de kwaliteit van deze lakjes. Ze zijn zo dekkend en sneldrogend. Ook is het handig de de flesjes een klein formaat hebben, zodat ik ze makkelijk in mijn handtas kan droppen, om gedurende de dag chips bij te werken. Deze nagellak is bij mij ook vrij langhoudend. Zonder topcoat deze nagellak er na twee dagen nog perfect op. Verder lenen deze kleuren zich volgens mij perfect tot het maken van ombre nagels. Dat zal ik waarschijnlijk binnenkort eens uitproberen.


Deze lakjes heb ik zelf aangekocht op de online webshop de boozyshop.nl. Ik betaalde slechts  9,95 euro, wat betekent dat elk lakje slecht 1,66 euro kost. Ik denk wel dat deze set uitverkocht is op de boozyshop, dus ik raad aan om even op nailways.nl te kijken. Daar hebben ze er zeker nog!

Hebben jullie al lakjes van KleanColor uitgeprobeerd? Wat vinden jullie ervan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge