Me! Bath mini bath Ice cream Vanilla Purity

Hoi,


Op boozyshop.nl kocht ik ook bruisballen van Me! bath in the sale. Ik gebruik nagenoeg altijd bruisballen van Lush en was nieuwsgierig om te zien of andere bruisballen even goed waren. Daarom probeer ik in deze periode ook even bruisballen van andere merken uit. De eerste die ik hiervoor zal reviewen is deze me! bath mine bruisbal. Dit is de mini versie. Ik kreeg hiervan dus een doosje met zes balletjes opgestuurd. Ik dacht eerst dat het één balletje per bad was, maar dit is zeker niet het geval

Ik had er ééntje in mij bad gedaan, maar ik vond de geur toch niet sterk genoeg en heb dan een tweede toegevoegd. Maar ik denk dat het ook geen kwaad had gekund om een derde toe te voegen. Deze balletjes ruiken naar vanilla.

Voor de geïnteresseerden ook de ingredienten van zo’n balletje:

Zoals je ziet zitten er veel oliën in en dat voel je ook wel als je in het bad zit. Heerlijk!

Wat ik ook leuk vind, is als er op de verpakking een leuk tekstje is aangebracht 😀

Al bij al vind ik de verpakking vrij mooi. Wel vind ik het ambetant, dat elk balletje apart in plastiekfolie verpakt is. Deze is vrij moeilijk te verwijderen en in de badkamer heb ik natuurlijk geen schaar :). Uiteindelijk kwam er een nagelknipper aan te pas en dat lukte uiteindelijk wel.

En dan kon ik genieten van een badje met een bruisbal en een heerlijke geur.

Deze bruisbal gaf wel geen kleur af aan het water, wel geur en je voelde de oliën om je heen zweven. Wel vond ik één iets ambetant. De bodem van mijn bad leek vol zout te liggen. Volgens mij werden deze aan de bal toegevoegd als scrubdeeltjes, maar het is geen aangenaam gevoel om op zout te zitten :(. Dit temperde mijn badervaring met deze balletjes wel.

Ik kocht deze me! bath bruisballen in de boozyshop en betaalde hiervoor slechts 5.38 euro omdat ze in de sale waren. En ik zie dat ze nog steeds in de sale staan, dus moest je geinteresseerd zijn 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge