Kruidvat nagellakremover zonder aceton

Hoi hoi,
Ik gebruik nu al een tijdje de nagellakremover van kruidvat. Van deze remover zijn er twee versies, degene met en degene zonder. Zelf gebruik ik altijd die laatste, omdat dit minder uitdrogend werkt voor je nagels.

image

Deze remover haalt een gewoon cream lakje er vlot af, maar voor glitternagellak moet je iets meer schrobben. Liquid sand nagellakjes gaan er ook probleemloos van af.
image

Deze remover belooft niet uit te drogen, maar zelf gebruik ik nadien toch graag een nagel(riem)olie of crème. Mijn nagels hebben die extra voeding echt nodig. Dit probleem heb ik tot nu toe al met alle removers gehad. De geur van deze remover vind ik niet zo aangenaam 🙁 . Gelukkig is de geur niet zo indringend als de remover van diadermine, maar echt fris ruikt het niet.

De verpakking is gewoon een fles met een diameter van ongeveer een centimeter. Je moet ze dus wel niet laten open staan terwijl je bezig bent. Ik zie ongelukjes anders zo gebeuren, zeker bij mij!

Deze remover is van het huismerk van het kruidvat en is dan ook daar te koop 🙂 . Ik geloof dat deze ongeveer 1.30 euro kost. Dit is de remover waar ik uiteindelijk altijd naar terug grijp!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge