Enkele Catrice mono oogschaduws

Hoi hoi,

Ik had al een tijdje een paar actrice oogschaduws liggen, die ik wilde testen. Ze zijn niet allemaal meer te koop, maar ze geven je wel een idee over hun algemene kwaliteit.

image

Ik heb een prachtige, glinsterende blauw-groene oogschaduw: ”Vanessa’s Paradise’. Ook zij er twee matte bruine oogschaduws: de lichte wordt ‘Starlight Espresso’ genoemd, terwijl de tweede, donkerder versie ‘Go, Charlie Brown!’ is genoemd. Ook heb ik nog een matte, donkergroene oogschaduw, die bijna naar zwart neigt. Deze heet ‘hip hip on the tree top’.

image

De volgende swatch bewijst dat deze kleuren zeer gepigmenteerd zijn. Prachtig. Wel zijn de oogschaduws vrij korrelig. Dit zie je onmiddellijk als je je kwast er doorheen haalt. Er komen kleine korreltjes los die op je pan blijven liggen. Goed aftikken en opletten voor fall-out is de boodschap.

image

Als ik deze oogschaduw op de ogen gebruik, heb ik voornamelijk fall-out van de blauwe en groene kleur. Daarom breng ik bij deze oogschaduw eerst de oogmakeup aan erna pas foundation en dergelijke, omdat ik de fall out dan nog kan wegvegen.

Deze oogschaduw is te koop in het kruidvat in het catrice schap. Je zult 2.89 euro per stuk betalen. De bruine kleuren gebruik ik zeer graag, maar bij de andere kleuren had ik graag minder fall-out gezien. De niet bruine kleuren zijn blijkbaar ook uit het assortiment gehaald 🙁 .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge