Lush lipscrub bubblegum

Hoi hoi,
Toen ik laatst bij de lush was om mijn bruisbal te maken, kon ik het natuurlijk niet laten om een heerlijk lush productje bij te kopen. Dit werd een bubblegum lipscrub.

image

Ik had nog geen ervaring met lipscrubs, maar ik heb meestal ook geen velletjes op mijn lippen. Wel krijg ik droge plekjes.

image

Kijk nu, hoe cute ziet dit er uit! Mooi. Roze. De ingrediënten van deze scrub is niets anders dan suiker, olie en enkele kleurstoffen. Die zijn natuurlijk nodig voor die knalroze kleur. En olie is zeker goed voor je lippen, het helpt bij de hydratatie van onze twee lipjes.

image

Toen ik dit wilde gaan gebruiken hoe weinig je eigenlijk nodig hebt per keer. Ik ga heel lang met dit product kunnen doen. Ik gebruik het nu al enkele weken en de droge plekjes zijn verdwenen. Ook vind ik het scrubben van je lippen een heerlijk gevoel. En als je klaar bent lik je je lippen gewoon af. Een heerlijk snoepje!

image

De scrub is ongeveer een jaar houdbaar en te koop bij lush natuurlijk. Deze scrub kost 9.65 euro, wat echt meevalt omdat je er zo lang mee doet. Ik ben er dol op en sinds ik ze kocht, zit ze dagelijks in mijn handtas. Voor ik lippenstift op doe, ga ik altijd kort even scrubben. Lush heeft ook nog twee andere smaken/geuren.

Hebben jullie deze al geprobeerd? Of welk andere lipscrub kunnen jullie aanraden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge