O.P.I. the Muppets collection miniset

Hoi hoi,

In mijn O.P.I.-haul van een tijd terug kon je reeds zien dat ik de miniset van de Muppets collectie kocht.

image

Deze set bevat vier minilakjes in de kleuren ‘Wocka Wocka!’, ‘Excuse moi’, ‘Designer…de better’ en ‘Warm & fozzie’. Elke lak bevat 3,75 ml. Dat is ongeveer een derde van een fullsize versie.

image

Blijkbaar heeft de ‘Excuse moi’ lak gedeeltelijk andere ingrediënten dan de andere lakken in deze set, maar dit is normaal. Het is de enige glitterlak in de set.

image

De bespreking van de lakjes 🙂 :

Wocka wocka!

image

image

image

De lak is een mooie bloedrode kleur. In de kunstlicht foto ziet ze er roze uit dan ze eigenlijk is. Dit is mooie kleur, maar eigenlijk niet heel verrassend. De lak dekt in twee laagjes. Deze bleef drie à vier dagen onberispelijk op mijn nagels

Excuse moi!

image

image

image

Dit is mooie glitterlak. Ze bevat heel veel minuscule, rode glitters en dan wat grotere, chunky glitters die voor een kleur verloop zorgen. Heel mooi! Ook is deze glitterlak vrij dekkend, drie laagjes is al wat je nodig hebt. Wel is de houdbaarheid van deze lak iets minder. Ze brokkelde af bij mij wanneer ik mijn hand stootte. Met topcoat zal dit echter minder een probleem zijn. Ze moet het toch wel een mooie twee dagen uithouden.

Designer…de better!

image

image

image

Dit moet toch wel mijn favoriete lak zijn van deze set. Het is een mooie zilveren lak, met bronzen spikkels. Als je goed naar de swatch kijkt, kun je het zien. Ook is deze lak vrij dekkend, want ze heeft maar twee laagjes nodig om een rode lak te dekken!

Warm & fozzie

image

image

image

Dit is ook één van mijn favoriete lakken van de collectie. Het is een goudkleurige, warme bronzen lak. Prachtig. Ik vind het een heel originele lak en je blijft er naar kijken om ze als het ware te  ontcijferen. Magisch! Ook deze dekt in twee laagjes.

De lakjes blijven met topcoat allemaal een viertal dagen, behalve de glitterlak. Daar moet je je tevreden stellen met twee à drie dagen. De O.P.I. lakken zijn in België te koop bij Planeet Parfum. De miniset kost ongeveer 16,20 euro. Je kunt ook van elke lak een fullsize kopen en dan ben je 14,50 euro kwijt per lak.

O.P.I. is niet heel goedkoop, maar de kwaliteit is bijvoorbeeld wel beter dan Essence. Ben je bereid hiervoor meer te betalen?

Have a Nice day!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge