NYX megashine lipgloss in ‘Deep Bronze’

Hoi hoi,

In mijn goodiebags van de boozyshop zaten niet enkel ‘gewone’ lipglosses van NYX, maar ook een megashine versie.

image

Deze lipgloss zit in tegenstelling tot de anderen in een vierkante huls. De anderen zaten in een ronde huls. Verder is er weinig verschil tussen de verpakkingen en het gevoel die ik erbij krijg is dezelfde. Het is een elegante huls, die er niet heel goedkoop uitziet.

image

Zelf kreeg ik de kleur 102 ‘Deep Bronze’. In de huls lijkt dit een donkerbruine kleur. Ai, ik draag niet graag bruin lipkleuren en bijgevolg zeker niet zo,n donkere. Zal ik deze wel leuk vinden?

image

Op de swatch zie je de ongelooflijke pigmentatie. Ik heb nog niet vaak lipglosses gehad die zoveel pigment hadden. Ook zie je de vlotters die erdoor heen gemengd zijn mooi zitten. Prachtig, zo’n swatches maken mij blij.

Dan is het tijd voor de lippen hé? 🙂
Op de volgende foto heb ik niets op mijn lippen:

image

Hier draag ik 1 laagje lipgloss. Ja, slechts één laagje!

image

Donker he. Ik kan er wel mooi mijn liplijn aftekenen. Ook ziet het er hier minder bruin uit. Er zit ook een paarse tint in verwerkt. Ik vind het mooi 🙂 .
Nog even fullface:

image

Al lijkt deze lipgloss wat gothic aan te doen, deze donkere kleuren lijken mij wel te staan. Ik ben om! Enig nadeel vind ik wel dat de lipgloss wel plakt. Gevolg is wel dat ze langer op de lippen blijft. Een drankje en een koekje overleeft ze wel, na een maaltijd zou ik toch even bijwerken.

Deze lipgloss kun je kopen bij de Douglas en kost daar 7,07 euro. In Amerika kost deze 5 dollar, wat ongeveer 3,8 euro is. Kijken dus of je die online kunt kopen 🙂 . In de flacon zit 15ml. Ongeacht de prijs zou ik die wel opnieuw kopen, want ik vind hem heel mooi.

Wat staat jullie beter: donkere of lichte liptinten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge