LA Colors metallic oogschaduwpalette in ‘Unforgettable’

Hoi hoi,

Vandaag is het alweer de beurt aan mijn vijfde LA Colors oogschaduwpalette. Ik heb het over ‘EP24 Unforgettable’.

image

Dit is een mooi palette. Het bevat drie neutrale kleuren, een accentkleur en een highlighter. Alles wat nodig is om een mooie, neutrale look te maken.

image

De ingrediënten zijn ook hier dezelfde als de vorige palettes. Ook dit palette is dierproefvrij. Joepie! Verder bevat elke pan 1.5 gram oogschaduw en dit palette zou, eens geopend drie jaar houdbaar zijn. Ik vind dat dit met poeder producten niet zo nauw steekt. Je moet gewoon in het oog houden of het product er nog goed uitziet en ruikt 🙂 .

image

De swatches zien er prachtig uit. De oogschaduws hebben een prachtige glans en zijn goed gepigmenteerd. Ook zijn ze bijna niet korrelig. Heel handig 🙂 .

Dit is een van de looks die ik ermee maakte:

image

image

Hierbij maakte ik een overgang van de vijf kleuren op het bewegende ooglid. In de crease deed ik de midden bruine kleur, waarna ik er nog eens over ging met het roze (let maar niet op mijn lui oog).

Ik ben verliefd op dit palette. Iedere vrouw deze in haar stash moeten hebben. Voor de prijs moet je het in ieder geval niet laten. Dit palette is ter koop op de webshop ‘beautybyelke’ en kost er slechts 1,5 euro. Dat is 30 cent per oogschaduw. Geen geld voor deze kwaliteit!

Wat vinden jullie van dit palette? Gaan jullie het kopen?

Have a Nice day!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge