LA Colors metallic oogschaduwpalette in Fabulous

Hoi hoi,

Vandaag heb ik nog een LA Colors oogschaduwpalette voor jullie, namelijk ‘EP25 Fabulous’.

image

Dit is een heel mooi, eerder neutraal palette met ‘a hint of colour’. We hebben een mooie zonnegele kleur, een perzik kleurtje en twee neutrale bruintinten. De laatste kleur bedriegt en blijkt hier ook bruin, maar eigenlijk is het een overspray waaronder een roospaarse kleur zit. Prachtig.

image

De ingrediënten zijn voornamelijk talk en mica. Ook deze oogschaduws zijn gelukkig niet getest op dieren. Verder bevat elke pan 1,5 gram product.

image

Zijn deze swatches niet indrukwekkend? Zelf de twee luchte , linkse kleuren zijn goed gepigmenteerd. Als je deze op je ooglid aanbrengt, vallen ze er ook niet op weg. Wel zijn de oogschaduws in de pan vrij kruimelig, maar zie je nagenoeg geen fall-out op de wang.

image

image

image

Deze look maakte ik door een overgang van geel, naar peach, naar lichtbruin op het bewegende ooglid. In de crease bracht ik de donkerbruine kleur aan. Daarna deed ik mijn bruine gelliner van Essence op. Tot slot bracht ik de paarse kleur over de gelliner en onder het oog aan. Dit creëerde een soort van verrassingseffect op het oog.

Je merkt het, ook met dit oogschaduwpalette ben ik zeer tevreden. Dit palette is te koop op de webshop van beautymelon en kost slechts 1,5 euro. Moest ik dit palette ooit kunnen ledigen, koop ik zeker een nieuwe.

Hebben jullie dit palette al uitgeprobeerd?

Have a Nice day!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge