Yves Rocher moisterizing summer glow bodylotion

Hoi hoi,
Toen ik in deYves Rocher was, dacht ik: laat ik eens zelfbruiner kopen. Omdat ik als tiener met zelfbruiner ooit een accidentje had, durfde ik de normale zelfbruiner niet aan. Daarom viel mijn oog op de hydraterende bodylotion met een vleugje zelfbruiner. Deze kreeg de aanlokkelijke naam Summer Glow.

image

De fles ziet er zomers uit. Een bruine fles met een bronzy etiket. Deze lotion zelf is wit, waardoor het er in de fles beige uitziet: zon en strand. Nu missen we de zee nog! De fles bevat 150 ml, wat vrij weinig is voor een fles bodylotion.

image

Bij dagelijks gebruik belooft deze bodylotion een bruin kleurtje te veroorzaken. Wat ik wel vreemd is dat ik nergens op de etiketten de ingrediënten terug vind. Nu kun je die waarschijnlijk online ook wel vinden, maar ik zie ze op het product zelf liefst ook:-) .
Ik heb deze bodylotion een maand lang bijna dagelijks gebruikt. De flacon is ondertussen voor een derde leeg. Ik ben eigenlijk wat teleurgesteld door deze bodylotion. Het is een goede hydraterende bodylotion. Bruin ben ik er echter bijna niet door geworden, maar mijn bed des te meer. Ik gebruik deze bodylotion nu als een gewone bodylotion en reken niet op een bruine kleur. Ook heb ik een oude handdoek onder mijn benen gelegd in bed. Dan wordt mijn bed er niet zo bruin van.

Zelf ben ik niet zo blij met dit product en ga op zoek naar een betere. Moest je deze bodylotion echter toch willen uitproberen, dan is ze te koop bij de Yves Rocher en kost ze 11,90 euro.

Wat zijn jullie ervaringen met zelfbruiner?

Have a Nice day!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge