NYX lippen potlood in ‘Auburn’

Hoi hoi,

image

In mijn unboxingfilmpjes van de surprisebags van de boozyshop kon je reeds zien dat er een lippenpotlood van NYX in. Hier was ik alvast zeer nieuwsgierig naar, omdat ik niet vaak lippen potlood gebruik. Kon deze mij overtuigen om vaker lippenpotlood te gebruiken?

image

Ik kreeg de kleur ‘Auburn’. Dit is een bruine kleur met een rode schijn. Een perfecte kleur voor de nakende winter. Wat mij tevens opviel, is dat dit lippen potlood zeer lang is. Het ging in het begin niet in mijn on-the-go make-uptasje. Dit was wel wat vervelend. Anderzijds betekent dit ook meer product.

image

Hier heb ik de ingrediënten proberen mee te geven. Als dit je je interesseert, kun je ze op bovenstaande foto vinden. Mij valt vooral veel glycerine, parafine en olie op. Vrij hydraterende producten…

image

Hier zie je hoeveel rood in het bruin verwerkt is. Zelf vind ik dit een ideale mix. Misschien kan ik deze ook gebruiken als wenkbrauw potlood 🙂 ? Op de swatch ziet het lippenpotlood er vrij gepigmenteerd uit, maar hiervoor moest ik vrij hard drukken.

image

Op de lippen is de pigmentatie wat minder, maar het is nog steeds een mooi kleurtje. Ook is dit lippenpotlood niet uitdrogend, alle ja, het voelt niet uitdrogend aan. Ook blijft het potlood vrij goed zitten: een drankje en klein koekje kan deze wel aan.

Dit lippenpotlood bevat 1 gram product en kost 5,03 euro. Het potlood is zowel online als fysiek te koop in de Douglas.

Wat vinden jullie van deze pigmentatie?

Have a Nice day!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge