NYX wenkbrauwpotlood in de kleur EP04

Hoi hoi,
In een van mijn boozyshop goodiebags zat ook een wenkbrauwpotlood verstopt. Deze is van het merk NYX en is in de kleur ‘EP04’. Weer geen kleurnaam šŸ™

image

Als je potlood zo bekijkt lijkt hij dubbelzijdig. Misschien een dikke en dunne kant? Dat is jammer genoeg niet waar. Onder het zwarte dopje zit het potlood en het bruine dopje dient enkel als kammetje.

image

Het potlood is twist-up potlood. Bijgevolg moet het potlood niet geslepen worden. Wel vind ik het jammer dat er geen slijper voor het puntje in zit. Die zal op den duur minder scherp worden, waardoor je je wenkbrauwen niet zo mooi kunt intekenen. Daar gebruik ik het slijpertje van een ander potlood voor.

image

De kleur zelf is een mooie warmbruine kleur. Als mijn haar niet gekleurd zou zijn, was deze waarschijnlijk te donker, nu is deze echter perfect voor een natuurlijk effect.

image

Hier moest ik eigenlijk dringend mijn wenkbrauwen epileren, dus let niet op de losse haartjes! Je ziet hier dat deze mijn wenkbrauwen natuurlijk donkerder en meer afgelijnd maakt. Prachtig! Toch moet je hierbij met zachte hand werken, anders wordt het algauw te donker! Zeker als je mijn huid- en haartint hebt. Verder blijft dit wenkbrauw potlood goed zitten. ’s Avonds zit alles nog OK.

Dit wenkbrauw potlood is te koop bij Douglas en kost euro.

Gebruiken jullie liever een potlood of poeder?

Have a Nice day!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge