Essence twilight breaking down pt 2

Hoi hoi,

Vorig jaar deed esence een limited edition omwille van de release van breaking down pt 2 van Twilight. In deze collectie waren een paar mooie pigmenten opgenomen, die ik jullie graag wil laten zien. Vandaag begin ik met d meest speciale van de collectie: de paarse die ze ‘Alice had a vision’ hebben genoemd. Leuk al die namen die ze binnen het thema hebben gekozen.

image

Het pigment komt in het typische Essence pigmenten potje. Het potje lijkt niet groot, maar omdat deze losse oogschaduw zo sterk gepigmenteerd is, is dit juist heel veel. Verder is de bedrukking niet heel speciaal, maar de kleur staat wel heel mooi tegenover het paarse van de oogschaduw.

image

Op het potje zijn de instructies onder het etiket te vinden. Het potje bevat 2 gram. Ik vraag mij nu al af wanneer ik dit ooit op krijg.

image

In het potje zelf zit een sifter om de oogschaduw wat tegen te houden. Persoonlijk reis ik niet graag met losse poeders omdat dit poeder alle kanten uitgaat in het doosje en sifter of niet, dat helpt daar niet veel tegen. Deze laat ik liefst op een vaste plaats staan en neem ik als ik ze nodig heb.

image

In het pigment zitten ook zilveren glitters verwerkt. Zo leuk, want dat geeft een extra dimensie aan de oogschaduw. Hier zie je ook hoe fijn het poeder is.

image

Als je dat beetje poeder probeert uit te wrijven, krijg je een enorme pigmentatie. Wel zie je onmiddellijk, en dat heb je wel vaker bij losse oogschaduw, dat je vrij veel fall-out hebt. Dat is ongelooflijk irritant, maar ik probeer dit grotendeels op te lossen door eerst mijn oogmake-up aan te brengen. Nadien kun je gewoon de fall-out wegvegen of  wegwassen. Wel blijft het pigment, eenmaal geset, heel lang op zijn plaatsje. ’s Avonds laat, na een feestje ook, zat alles er nog perfect op.

image

image

De look die ik er mee maakte is heel eenvoudig. Ik gebruikte slechts twee kleuren: dit pigment en een abrikooskleurige oogschaduw van Yves Rocher. Op de foto lijkt het pigment zeer grijs, maar het is wel degelijk paars.

Ik kocht dit Essence pigment bij het Kruidvat en betaalde 2,49 euro. Dat vind ik niet zo duur voor een goed pigment. Persoonlijk gebruik ik wel liever vaste oogschaduw 🙂 , die zorgen voor meer gebruiksgemak.

Wat vinden jullie van de Essence pigmenten?

Have a Nice day!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge