Teeez Glitter gossip lash & liner in ‘ Neon light’

Hoi hoi,
Toen ik laatst in de Etos was zag ik daar een voor mij nieuw product. Een glitterliner en mascara van Teeez in één.

image

De huls zier heel vrolijk uit met de vrolijke kleurtje en de it-vrouw. Ook combineert het gele van het product perfect met de kleuren van de van de huls. Heel vrolijk. Dat is typisch Teeez: vrolijke verpakkingen!
Het product is beschikbaar in tien kleuren en zelf heb ik de kleur ‘Neon sign’. Dat is de gouden/gele glitter liner en mascara.

image

De borstelkop ziet er wat speciaal uit, want het linerkwastje en de mascaraborstel zijn gecombineerd. Dit vind ik zelf zeer leuk gevonden, al vraagt het wat oefening vooraleer je er proper mee kunt werken. Het linerkwastje is een echt kwastje met aparte haartjes en niet een enkel topje.

image

image

Het product zelf heeft een transparante basis waarin glitters in overvloede zijn aangebracht. De vloeistof zelf is vrij plakkerig en moet je goed laten opdrogen. Ik gebruikte dit product zowel als liner en als mascara topcoat. Als liner was het plakkerige wel vervelend, maar eenmaal droog had ik er geen last meer van. Als mascara topcoat gebruik ik dit echter niet graag. Je wimpers plakken aaneen en per ongeluk in je oog wrijven is hierbij uit den boze. Klontjes van dit product komen los en vallen in je oog. Dit levert natuurlijk geen aangenaam product op.

image

image

Op je oog heeft het uiteindelijk wel een feestelijk effect en ziet het er leuk uit. Zelf gebruik ik dit product (voornamelijk) als liner. Voor een glittermascara zou ik een ander product gebruiken. Deze combinatie van glittermascara en liner is te vinden in de Teeez schappen. Deze staan zowel bij de Etos, als Dirx drogist,… Dit product heeft een prinsje van 4,79 euro. Niet heel goedkoop, maar ook niet heel duur.

Wat vinden jullie van de gecombineerde borstel?

Have a Nice day!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge